Légy boldogabb 5 munkanap alatt

légy boldogabb 5 munkanap alatt

Mosolyogj minden nap!

Már hétfőn várod a hétvégét? Pedig a hétköznapokon is lehet mosolyogni. Hétfőtől péntekig is szabad boldognak lenni, sőt a munkát, a munkahelyet is lehet élvezni. Jöjjön most egy-egy tipp minden munkanapra, amelyektől majd egy kicsit könnyebb lesz elviselni a tudatot, hogy ez csak egy szürke hétköznap. És lehet, hogy néhány hét múlva arra is rájössz, hogy szürke hétköznapok márpedig nincsenek, mert a színük csak rajtad múlik.

Hétfő: Pozitív nap

Ma minden negatív gondolatot, impulzust egyszerűen zárj ki. Ne beszélj ki senkit a háta mögött, ne kritizálj senkit, ne panaszkodj, ne idegeskedj és ne légy ingerült másokkal. Gondolj arra, hogy ma mindenki boldog és egészséges. Mosolyogj sokat és meglátod, mások is visszamosolyognak majd. Ha ez a viselkedésmód rutinszerűvé válik, akkor minden napod ilyen pozitív lesz. Rajta! A mai színed legyen a narancssárga. Egy igazi pozitív, vidám szín.

Kedd: Ma mozogj legalább 30 percet, csak magadért

Döntsd el, hogy ma azért is mozogsz egy keveset, ha nehezedre esik, akkor is. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak pl. sétáj egy fél órát reggeli után, ebédidőben, vagy este, lefekvés előtt, mindenkinek máskor jut erre ideje, de gondolj bele, csak 30 percről van szó. Hidd el, produktívabb leszel, és a kedved is jobb lesz. A mai színed a kék. Ez a szín csökkenti a stresszt, görcsoldó hatású.

Szerda: Tégy ma valami jót valaki mással!

Nem kell kilépned sem az irodából, hogy valakinek segíts. Dicsérd a munkatársad, hogy milyen klassz a blúza, vagy a haja jó ma reggel. Tegyél valami olyasmit, amivel megkönnyíted mások munkáját. Ezzel feldobod a saját kedved is, mert a kedvesség boldogsághoz, kiegyensúlyozottsághoz vezet. A mai színed a fehér. A tökéletesség, az egyszerűség és az önzetlenség színe.


Csütörtök: Közelebb a természethez

Ma kelj korán, hogy hajnalban a madarak reggeli énekét is halld még a reggeli kávé előtt, vagy hallgass madárcsicsergés zenét (youtube-on is találsz). A természet hangjai lenyugtatják a lelket, megszabadítanak az esetleges szorongó gondolatoktól. A mai színed a sárga, mely meleget és lelkesedést sugároz.

Péntek: Barátozás, azaz kimenőnap

Ma szervezz olyan programot, ahol a barátaiddal beszélgethetsz egy jót. Egyrészt nincs annál jobb, mint intelligens, humoros emberekkel beszélgetni és így kezdeni a hétvégét, másrészt, szerintem a boldogsághoz vezető út maga a boldogság, így azokat a pillanatokat éld meg teljes odaadással, amelyeket eléd tár az élet. A mai színed a piros. Vitalitás, erő, szuper kedv. Kell ennél több?

Jó hétvégét! :)


 



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • a citrom több mint csak citrom

    A citrom több mint csak citrom

    10 nemzetközi fegyvertény, amit a citromról tudni kellVegyszermentes háztartást vezetni nem nehéz, ezt biztos már Te is tudod. Van egy olyan segítőtársunk, amit számtalan házimunkához, sőt a szépségápoláshoz is bevethetünk. Nem, most nem a szódabikarbónáról van szó. A mai bejegyzés főszereplője a citrom.

    Megnézem
  • 5 lazító, nyugtató jógapozíció

    5 lazító, nyugtató jógapozíció

    Jógagyakorlatokkal a jobb alvásért, napi 15 percbenNem tudsz aludni mostanában? Sok a stressz az életedben? Folyton csak rohansz? Állj meg egy pillanatra, végy egy nagy levegőt, és határozd el, hogy változtatsz ezen. Az alváshiány, a stressz, a rohanás sajnos hosszú távon nem tesz jót az egészségednek. Van öt olyan jógapóz, amely segít a mély és pihentető alvásban. Megmutatom.

    Megnézem
  • ez csak természetes!

    Ez csak természetes!

    Mától három új szappan színesíti a palettánkat. Színesíti – szó szerint, hiszen most először használtunk a szappanok előállítása során színezékeket. Ám nem akármilyen színezékekről van szó. Hűek maradtunk a natúr, természetes és bőrbarát jelzőkhöz, hiszen az újdonságok természetes ásványi színezékekkel készültek. Lássuk, mik is ezek.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet