Láttál már egyszerre ennyi új Mannát?
láttál már egyszerre ennyi új mannát?

Láttál már egyszerre ennyi új Mannát?



Fantasztikus hírem van: egyszerre 7 új vegyszer- és pálmaolajmentes kinccsel gazdagodott a Manna-paletta! Szerezd meg őket most bevezető áron, és szeress beléjük te is!


Ritkán beszélek róla, hogy mi történik a háttérben. Tudnod kell: a műhelyben a Tündérek sok-sok új alapanyaggal kísérleteznek, egyre tökéletesítik a natúr kincseket, mindig maximálisan a legeslegjobb termék megalkotására törekednek. A cél egyszerű: hogy meglephessünk téged!

Fogadd szeretettel a legújabb Manna-különlegességeket, melyekbe a természet remekeit tettük. A 7 vadonatúj natúr kincsben a sárgabarackmag- és makadámdió-olaj, az ásványi anyagokban gazdag rózsaszín agyag, a bársonyos olajok és a simogató növényi vajak, a mákszemek és a tengeri só, valamint a fenséges illóolajok összefogtak, hogy elvarázsolják tested-lelked!

Pezsdítő és hűsítő bőrradír

A Manna natúr bőrradírozók családja új taggal bővült: megszületett a kókuszreszelékkel, mákkal és tengeri sóval gazdagított Manna bőrradír! Segít testednek-lelkednek felpezsdülni, hisz négyféle csodálatos dörzsanyag és gazdag olajok is kerültek bele, sőt varázslatos kókuszos-mentás illatával a gondolataidat is felfrissíti.

Rózsaszín márványmintás álomszappan

Érezd magad te is úgy, mintha egy tündérmesébe csöppentél volna: fűszeres, édes virágillat csábít, bársonyos habok simogatnak fürdés közben! Mesevilágba repít ez a rózsaszín csoda: a Tündérrózsa szappan tündéri gondoskodás a bőrödnek, illata elvarázsol, szemet gyönyörködtető színe rabul ejt.

Egzotikus vajak a gyümölcsök erejével

Ha már régóta a Manna-család tagja vagy, emlékezhetsz, hogy réges-rég már találkozhattál a Manna Makadámiavajjal és Sárgabarackvajjal. Jó hír, hogy most visszatértek, és készen állnak arra, hogy puhává varázsolják száraz, érzékeny bőröd!

Ajakbalzsamok praktikus tubusban

A másik nagy visszatérők az újjászületett Manna ajakbalzsamok: továbbra is megtalálod a palettán a Fénylő mosoly, a Színes csók és a Vanília ajakbalzsamot! A kívül-belül megújult natúr ajakápolók kizárólag növényi alkotóelemekből készültek, vegánná váltak, és praktikus tubusba töltöttük őket, hogy még egyszerűbben használhasd!

Dobd gyorsan a kosaradba őket, hisz most mindössze 2018.08.09. éjfélig hihetetlen kedvezménnyel, bevezető áron szerezheted meg mind a 7 mesés Mannát! Kattints ide a legújabb Mannákért!

(Fontos tudnod: a kedvezmények nem összevonhatók! A bevezető árú Mannák vásárlása során kupont nem tudsz felhasználni, és ezeket a termékeket a Manna Club tagjaként pontbeváltással nem rendelheted.)


Neked melyik lesz a kedvenced? Próbáld ki mindet! :)



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Alex
    • 2018-08-17 12:03

    Drága Andrea Szappan Tündér! Tegnap vettem át a borotválkozó csomagom.Még csak először használom a termékeiteket,de boldoggá tettetek vele. A borotva szappant is leteszteltem,nagyon jó,és a borotválkozás utáni balzsam is,olyan jól hűsítette az arcomat,és meg nyugtatta a bőrömet.A vulkáni kőzeten szűrt shea vajjal,amit ajándékba kaptam tőletek,pedig a csuklómat kentem be ,mert másfél hónapja műtöttek alagút szindrómával,és húzódott nagyon előtte a heg,most az is rendben van.Sokkal komfortosabb érzésem van.Hálásan köszönöm a munkátokat,és azt a sok jót,amit a teremtő ad azért,hogy hasznosítsátok,hogy az embereknek jobb legyen,és vegyszerek ,mérgek nélkül tovább élhessünk,és a földet se szennyezzük.Legyen Áldott a munkátok továbbra is!Ölellek Titeket! Alex Győr-Moson Sopron megyéből

    • Alex
    • 2018-08-17 12:03

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet