Környezettudatosabb csomagolást kaptak a Manna szappanok
környezettudatosabb csomagolást kaptak a manna szappanok

Környezettudatosabb csomagolást kaptak a Manna szappanokÜdébb, életvidámabb csomagolás. Arányosabb, kézreállóbb forma. Ám a megújult Manna szappanok belső értékei, az összetételük és a hatásuk nem változott!


Fontos a megújulás az életünkben, az új Manna szappanok csomagolásán buja indák tekeregnek, az ég felé törnek és ünneplik a lét körforgását, az újjászületést! Tudod mit jelent a Manna szappanok csomagolásának új designja? Az indák úgy törnek kanyarogva felfelé, ahogyan egy növény nő. A virágmotívumok a természethez való kapcsolódás ősi vágyát fejezik ki. Hisz minden Manna természetes és vegyszermentes, natúr kincs!

Több szempontból is érett már a szappancsomagolás megújítása


Sokan panaszkodtatok arra, hogy a Manna szappanok nemcsak papír, hanem nejlonborítást is kaptak. Ez a probléma megszűnt, kizárólag újrahasznosítható papírba tesszük őket a környezettudatosság jegyében. A nejlon elhagyása nem megy a higiénikus csomagolás rovására, ugyanis az új, csodás színvilágú papír az egész szappant tökéletesen védi majd!

Bár nagyon szépek voltak korábban is, most még gyönyörűbbek lettek


A megújult Manna szappanoknak csak a formája változott, a tömege ugyanakkora maradt, mint korábban. Kicsit hosszabbak, keskenyebbek és ducibbak lettek – emiatt sokkal egyszerűbb a használatuk, „kézreállóbbá” vált a formájuk. A külsejük megváltozott ugyan, ám a recept a régi maradt: ugyanazokból a vegyszer- és pálmaolajmentes, vegán alapanyagokból készülnek a natúr szappankülönlegességek, az általad megkedvelt összetétel, szín, habzás, illat és természetesen a hatás is változatlan maradt.

Köszönöm, hogy együtt járhatjuk a vegyszermentes utat, melyen újabb mérföldkőhöz értünk: megújultak a Manna szappanok, melyek közül tizenkettőt a dm polcain is megtalálsz! :)

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! • avatar
  • Györgyi
  • 2022-01-03 16:33

  Nem ismertem a régi csomagolást, de ez annyira szép, elegáns és tökéletes, hogy már csak elrontani lehetne. :-)

  • Györgyi
  • 2022-01-03 16:33
 • avatar
  • Zsuzsanna
  • 2019-03-21 14:50

  Üdv!
  Nagyon tetszik a kivitel, a szappan formája is valóban ideális. Az egész csomag amikor megérkezett, annyira feldobta a napom, alig vártam, hogy kipróbálhassam a sok-sok ajándékot és a rég óhajtott termékeket is! Sokáig csak gondolkodtam rajta, hogy rendeljek-e mannát, de most már biztos vagyok benne, hogy újra-és újra vásárló és manna-használó leszek! :)

  • Zsuzsanna
  • 2019-03-21 14:50

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet