Kényeztető, luxus Manna a dm-ben
kényeztető, luxus manna a dm-ben

Kényeztető, luxus Manna a dm-ben



Találós kérdés következik!

A természet értékes kincseit tartalmazza, fantasztikus az illata, gazdagon táplálja bőrödet, a ráncocskák menekülnek előle, és a dm-ben is megtalálod – mi az? ?

A mindennapok luxusa – Manna arcelixír

Érezted már úgy, hogy valami igazán különleges kényeztetésre vágysz? Valamire, ami fényt visz a megfáradt hétköznapokba? Ami felüdíti fakó, fénytelen arcbőrödet, és mosolyt csal ajkaidra? Ami csodálatos illatával elvarázsol?

Talán hosszasan keresgélted az „Igazit” arcod számára, kipróbáltál millió krémet, de valami mindig hibádzott: vagy az állaga, vagy az illata nem tetszett; vagy nem a Te bőrtípusodra való volt; vagy nem volt elég hatékony a ráncocskák ellen.

Ezért felkerekedsz, hogy szétnézz a dm-ben, hátha végre megtalálod, amit keresel. A natúrkozmetikumok polca felé veszed az irányt, hiszen valami természetesre vágysz, ami nemcsak széppé, de egészségessé is teszi a bőrödet.

...és hirtelen szemedbe ötlik egy gyönyörű, rózsaszín, virágmintás üvegcse, olajjal töltve. Ez nagyon más, mint a többi, valami igazán rendkívülinek ígérkezik... Már a neve is ígéretes: Luxus arcelixír... Úgy döntesz, hogy adsz magadnak még egy esélyt. Megszerzed, hazaviszed... és elérkezik a kipróbálás pillanata!

A kupak letekerésekor édes, diszkrét virágillat áramlik feléd. Örömmel nyugtázod, hogy az elegáns, higiénikus pipetta könnyűvé teszi az adagolást. Az ujjbegyedre cseppentesz az olajból, és finoman bemasszírozod az arcbőrödbe... ami boldogan, hálásan szívja fel az értékes hatóanyagokat. Már most úgy érzed, hogy végre megtaláltad, amit kerestél, de azért végigsimítod az arcodat: ujjaid puha, selymes bőrt tapintanak. A tükörben is ellenőrzöd az eredményt: kisimult, ragyogó arc tekint vissza rád! ?

A ráncok ellensége

Mint a neve is mutatja, nem csupán egy egyszerű arcápolót tartasz a kezedben, hanem egy valódi elixírt, amely fiatalon tartja bőrödet. Hiszen minőségi, értékes olajokból alkottuk meg, mint a sárgabarackmag-olaj, a gránátalmamag-olaj, a vörösáfonyamag-olaj, a kékáfonyamag-olaj, a csipkebogyómag-olaj és a sáfrányos szeklice olaj. Az olajokon kívül további ütős összetevőket is tartalmaz: barna tengeri hínár és barna alga kivonatát, valamint E-vitamint és acmella kivonatot.

Bizonyított hatások

Mi magunk meggyőződtünk az elixír fantasztikus hatásáról, de azért elküldtük egy független vizsgáló laboratóriumba is, hogy a tények beszéljenek! Az teszteredmények minket igazoltak: az elixír bizonyítottan csökkenti a ráncokat, feszesebbé, simábbá, rugalmasabbá teszi a bőrt, hidratált érzést nyújt, könnyen beszívódik és éjszakai szérumként is tökéletes választás.

Mannások élményei az arcelixírrel

Andrea rengeteg bókot gyűjtött be:

„Ez a termék eszméletlen jó és hatékony, tökéletes éjszakai ápoló! Érezhető, hogy nagy odafigyeléssel lett összeállítva. Az illata nagyon finom, személyes kedvenceimet tartalmazza :) A pipettával fantasztikusan könnyű használni, minden nőnek kell hogy legyen belőle otthon! Nincsenek ráncaim, kombinált bőröm van és sok gond van vele, nem mindig szép és nem egyenletes a felülete... Reggel és este Manna szappanokkal tisztítom az arcomat és lefekvés előtt felviszek az elixírből néhány cseppet. Pár nap elteltével a család és a barátaim elkezdték kérdezgetni, hogy mit csináltam az arcommal, mert gyönyörű vagyok :D Annyira jólesett, hogy azóta mindenkinek javaslom ezt a csodálatos terméket!”

Dorkának segített a ráncok ellen:

„Luxus arcelixír - egy csoda! Igaz, még nekem nem ráncosodik annyira a bőröm, de már a szemem körül kezdtek mélyülni a nevetőráncok. A kisebb ráncokat is gyönyörűen elegyengeti. A férjem is megjegyezte, hogy milyen puha és selymes lett az arcom. :)”

Sokan tartanak tőle, hogy az olajos ápolástól esetleg zsírossá válik a bőrük. Bernadett válasza:

„Nagyon szeretem, mikor olvastam róla, nem hittem el, hogy egy olaj nem fogja zsírossá tenni a bőröm, de kipróbáltam és nem, tökéletes!”

Éva napjának egyik fénypontja ez a virágillatú, ápoló csoda:

„Egyszerűen nem találok szavakat rá, úgy imádom! Alig várom az estéket, hogy használhassam. Az illata csodás, a bőröm pedig olyan puha és sima lesz tőle, mint még soha semmitől, köszönöm!”

Add át magad Te is a különleges kényeztetésnek, próbáld ki Te is a Luxus arcelixírt!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • időszakos böjt – fogyókúrás csodamódszer? - blog

    Időszakos böjt – fogyókúrás csodamódszer?

    Itt a húsvét előtti nagyböjt időszaka, ősi keresztény szokás ilyenkor a 40 napos böjt tartása. Azt már régóta tudjuk, hogy a böjt nem csupán vallási, hanem egészségügyi szempontból is előnyös. Számtalan pozitív élettani hatása mellett sokaknak segít a fogyásban, illetve az ideális testsúlyuk megőrzésében is.

    Megnézem
  • Árulkodnak korunkról - szuper tippek a nyak és a dekoltázs ápolására - blog

    Árulkodnak korunkról - szuper tippek a nyak és a dekoltázs ápolására

    Az anti-aginget egyre többen veszik komolyan, és szerencsére egyre jobb hatóanyagok és módszerek állnak rendelkezésünkre arcbőrünk fiatalos üdeségének megőrzésére. Azonban hiába használjuk arcunkra a legjobb készítményeket, ha a nyak és a dekoltázs érzékeny bőrét elhanyagoljuk, mivel a valódi korunk leghamarabb

    Megnézem
  • természetesen, festve, színezve? - utazás a hajszínünk körül - blog

    Természetesen, festve, színezve? - Utazás a hajszínünk körül

    Modern korunkban óriási divatja van a hajszín megváltoztatásának. Fiatalok, akik keresgélik önmagukat, igazi egyéniségüket; érett felnőttek, akik megújulni vágynak; vagy idősödő emberek, akik szeretnék elfedni az ősz hajszálakat, a hajfestékhez nyúlnak. Elgondolkodtál már rajta, vajon miért is van ekkora kultusza a hajfestésnek?

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Dennis
    • 2022-06-10 02:18

    Az elixír szuper! Ajándékba kaptam egy DM utalványt és ezt a csodát vettem belőle. Gyönyörű az üveg, kellemes a termék illata. Örülök, hogy a DM-ben is megtalálhatók a termékek.

    • Dennis
    • 2022-06-10 02:18

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet