Itt a tavasz, búcsúznak a habkrémek
itt a tavasz, búcsúznak a habkrémek

Itt a tavasz, búcsúznak a habkrémek



Idén is eljött a pillanat, amikor érzékeny búcsút kell vegyünk az egyik legizgalmasabb Manna csapattól. A négyféle testápoló habkrém még a Manna-palettán is igazi különlegesség: selymes, habos, többféle olajat is tartalmazó bőrápolók, amelyeket könnyű használni, és lehetetlen nem rajongani értük.

Habos krémdesszertek - a bőrödnek

Három Manna Testápoló Habkrém rózsa, narancs és levendula, illetve citrom és ylang-ylang illóolajokkal varázsol el, a kakaó- és kókuszvajból készült habkrémet pedig a várandósok és a gyerekek is bátran használhatják.

Válaszd bármelyik habkrémet is, bőröd egy szempillantás alatt szívja magába.

Sajnos a varázslatok és a csodák nem tartanak örökké. A vegyszer- és tartósítószermentes Manna habkrémek nem maradhatnak velünk egész évben, mert állaguk miatt szállítás közben könnyen olvadásnak indulnak. Ahogy melegszik az idő, lassan üt az óra, amikor el kell köszönjenek Tőled.

Van azonban egy fantasztikus hírem: a hűtődben tárolva a habos csodák gond nélkül elállnak akár őszig is, ezért nincs más dolgod, mint hogy


spájzolj be, és tedd őket hűvösre!

Készítettünk Neked egy habkrém spájzoló alkalmazást, amelyben fantasztikus kedvezményekkel várunk 2016. március 11-ig! Spájzolj be kedvenc Manna habkrémeidből, hogy akár őszig se kelljen lemondanod a lágyan kényeztető, selymes bőrápolókról!

Ne maradj le, már csak néhány napod van, hogy betárazz a Manna bőrápolók krémjéből!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet