Innovatív hatóanyagok a Mannánál – ismered őket?
innovatív hatóanyagok a mannánál – ismered őket?

Innovatív hatóanyagok a Mannánál – ismered őket?



A hűséges Mannások tudják: alapelvünk, hogy természetes eredetű, bőrbarát alapanyagokat használunk fel kozmetikumainkban. A természet tálcán kínálja a jobbnál jobb növényi anyagokat, amelyek a bőr egészségéért és selymességéért dolgoznak.

A kor előrehaladtával mindannyian megtapasztaljuk, hogy arcunkon itt-ott megjelennek a szarkalábak, ráncocskák, bőrünk veszít ruganyosságából, szárazabb, érzékenyebb, sérülékenyebb lesz. Mindez részben a hormonális változások, részben a környezeti hatások, részben a természetes bőröregedés következménye. Ebből következik, hogy nagyon sokat tehetünk bőrünk üdeségének fenntartásáért egészséges életmóddal, minőségi kozmetikumokkal, fényvédelemmel, és miért ne vethetnénk be azokat a bőrbarát, kímélő csodafegyvereket is, amelyeket a legújabb kutatások alapján kínál a tudomány?

Gyere, megmutatom Neked, mi mindent kínál a Manna bőröd fiatalos szépségének megőrzéséért! ?

A retinol természetes alternatívája: a bakuchiol

Kezdjük az egyik legújabb szupersztárral, a bakuchiollal! Bár a neve idegen hangzású, ez azonban ne tévesszen meg: természetes eredetű anyagról van szó, amelyet az indiai babchi növény magvaiból és leveleiből vonnak ki. Antioxidáns hatása révén nagyon sokat tesz bőröd üdeségéért, bónuszként pedig az akne ellen is hatásos. Gyengédebb azonban, mint a retinol (amely érzékenység esetén irritáló hatású lehet nagyobb mennyiségben), így érzékeny bőrűek is kipróbálhatják.

Ezt a szuper hatóanyagot elegyítettük némi E-vitaminnal, valamint szkvalénnel, hialuronsavval és értékes növényi olajokkal. Az eredmény? A Natural Age Control arckrém 1% bakuchiollal, egy imádnivaló, rögtön beszívódó, könnyű, illatmentes arckrém! Bár a bakuchiolnak van egy enyhe, jellegzetes illata, de ez hamar elillan a bőrödön.

A kollagéntermelés segítője: a hexapeptid-11

Bőrünk üdeségéért, frissességéért nagymértékben felelős a kollagén. A bőr állítja elő, de sajnos már a húszas éveink elejétől csökken bőrünk kollagéntermelése. Hogy felvegyük a harcot az idő múlásával, szükségünk van némi segítségre. A hexapeptid-11 érdeme, hogy bőrödet kollagéntermelésre készteti. Még ütősebb a hatás, ha koncentráltan, szérum formájában kapja meg bőröd. Hát még, ha hatását a jól ismert és közkedvelt hialuronsav is támogatja, valamint olyan növényi különlegességek, mint a malájtea gyümölcsének, valamint a japánakác gyökerének a kivonata!

Mindezeket együtt találod meg a Kollagén booster arcszérumban. Hmm, máris kedvet kaptál a kipróbálásához? ?

Növényi őssejtek a bőr szolgálatában

Orvostudományi berkekben rengeteget foglalkoznak az őssejtekkel, de tudtad, hogy a kozmetikai ipar is előszeretettel használja őket? A Manna Sejtmegújító éjszakai arckrém rózsa- és körömvirágőssejt-kivonatot tartalmaz, melyek regeneráló hatást fejtenek ki bőrödre. Az őssejteken kívül más csodafegyvereket is bevetettünk bőröd szépségéért: a növényi szkvalén tápláló, hidratáló hatású, a glicerin szintén hidratál, az E-vitamin jótékony hatását a bőrre nem is kell bemutatni. Mindezt makadámiaolajjal, sheavajjal és egy leheletnyi édes virágillatú illóolajjal kiegészítve fenséges, könnyen kenhető krémet alkottunk a puha és selymes bőrért.

Hialuronsav, a bőrápolás sztárja

Ha bőrápolásról beszélünk, manapság megkerülhetetlen a hialuronsav, hiszen közismert a fontossága az ápoló termékekben. A Mannákban csak természetes eredetű hialuronsavval találkozhatsz. A Hialuronsavas szemkörnyékápoló E-vitaminnal és sheavajjal, valamint a Ránctalanító nappali arckrém vörösáfonyamag-olajjal és hialuronsavval is tartalmazza, mint kulcsfontosságú hatóanyagot. De a Kollagén booster arcszérumba és a Natural Age Control arckrémbe is tettünk, mivel meg vagyunk győződve jótákony hatásáról.

Láthatod, nem kell megijedni az idegen nevektől, hiszen a natúr kozmetikumok is tudnak olyan növényi eredetű, hatékony komponenseket kínálni, melyek titkos csodafegyvereid lesznek bőröd szépségének megőrzésében. ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • díszítsd a fenyőfát természetesen! - blog

    Díszítsd a fenyőfát természetesen!

    Elkezdődött az advent, lassan minden gondolatunk a karácsony körül forog. Az üzletek dugig vannak karácsonyfadíszekkel, és talán Te is szeretnél új színeket látni a karácsonyfán. De miért is kellene ezért sok pénzt kiadni, amikor természetes anyagokból illatos, hangulatos, gyönyörű díszeket lehet készíteni?

    Megnézem
  • julis mama bejglireceptje - blog

    Julis mama bejglireceptje

    Nincs karácsony bejgli nélkül, egyetértesz? ?Megszokhattad, hogy itt cukormentes, vegán recepteket osztok meg, hiszen a Manna-csapat az egészséges életmód és a vegán táplálkozás elkötelezett híve. A bejgli esetében azonban hajlandó vagyok kivételt tenni. Már csak azért is, mert vendégeink (vagy családtagjaink) nem biztos, hogy vegánok, és lehetséges, hogy inkább hagyományos süteményeket kívánnak az ünnepek idején.

    Megnézem
  • te hogyan várod a karácsonyt? - blog

    Te hogyan várod a karácsonyt?

    Gondolom, Te is készülsz már lélekben a karácsonyra, hiszen hamarosan kezdődik az advent időszaka. Ilyenkor beindul a sürgés-forgás, igyekszünk idejében beszerezni az ajándékokat, előkészíteni a tökéletes ünnepet. De ne feledd, hogy ennek az időszaknak a célja eredetileg a lelki felkészülés, ami éppen ellentétes irányú, hiszen lelkünknek a méltó ünnepléshez inkább befelé fordulásra, elcsendesedésre, lenyugvásra van szüksége.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet