Ezt tedd, ha megbénítanak a negatív gondolatok!
ezt tedd, ha megbénítanak a negatív gondolatok!

Ezt tedd, ha megbénítanak a negatív gondolatok!



Ha az egyre hosszabbodó éjszakák és a szomorkás időjárás miatt gyakran érzed lehangoltnak és melankolikusnak magad, akkor itt az ideje, hogy változtass a gondolkodásodon. Mutatom, hogyan tudod bevonzani a jót az életedbe.

Az évszakok közül talán az ősz vége, a tél eleje nyomja rá a bélyegét leginkább a hangulatunkra.

Persze az év végi hajtás előszelét is érzed már, így nem csoda, ha sokszor borúlátó és ingerlékeny vagy, és egyszerűen nem érzed jól magad a bőrödben. A megoldás, mint oly sokszor, ilyenkor is benned van. Mindegy, milyenek a külső körülmények, az számít igazán, hogy te hogyan állsz hozzá és meglátod-e benne a jót. Amikor jönnek a negatív gondolatok, állj meg egy pillanatra. Tudnod kell, hogy az életedben az erősödik fel, amire fókuszálsz, vagyis abból kapsz többet, amire gondolsz. Ha tele vagy panasszal, rossz a kedved és mindenben csak a problémát látod, akkor az univerzum reagálni fog negatív rezgéseidre és abból küldd többet. Ez nem más, mint a vonzás törvénye.

Amint megváltoztatod gondolataidat és pozitív irányba tereled, változik a hangulatod és elkezded magadhoz vonzani a jó dolgokat.

Az egész lényege, hogy igenis tehetsz azért, hogy harmonikusan és örömtelien teljenek a napjaid. Ne várd, hogy majd valaki vagy valami jön és kizökkent a negativitásból, mert a változást saját magadon kell kezdened. A vonzás törvénye alapján életed jelen pillanatban eddigi gondolataid összessége. Amint a gondolataid és az érzéseid pozitívvá válnak, úgy kezdi majd ezt visszatükrözni külső valóságod is. Most biztosan azt kérdezed, hogy rendben, de hogyan változtathatod egy csapásra a letargiát boldogsággá? A kulcsszó: hála. Gondold át, mi mindenért lehetsz hálás, milyen csodálatos dolgok/emberek/élmények vannak már most jelen az életedben, amelyekért hálát érzel. A hála az egyik legerősebb a pozitív gondolatok közül, mégis sokszor elhanyagoljuk, mert úgy vagyunk vele, hogy ami jó, az „alap”.

Az első, amivel kezdheted a hálát, az az egészséged.

Adj hálát érte, ha szervezeted óramű pontossággal működik, és minden pillanatban harcol, hogy az egészséges működéshez az egyensúlyt biztosítsa. Az emberi szervek kifinomult működése mindig is lenyűgözött, a legnagyobb szerv pedig nem más, mint a bőr. A bőr az első kontakt a külvilággal, megvéd, szabályoz és még rengeteg funkciót lát el, többek között jelzi a testben kialakult problémákat is. Nem véletlenül mondják, hogy a bőr állapotából következtetni lehet az egészségi állapotra: a sima, ragyogó, ápolt bőr mindig is az egészség szimbóluma volt.

Hiszem, hogy a test és a lélek harmóniája egymástól elválaszthatatlan.

Ha ápolod, kényezteted magad, az jó hatással van a testedre, de a lelkedre is, hiszen szeretetet közvetítesz önmagad felé és ez visszahat egész életedre. Javaslom, hogy tedd relaxáló rituálévá az arcápolást, hogy a kellemes illat és a natúr összetevők kényeztető érintése örömteli, nyugodt és boldog hangulatba ringasson. Ehhez próbáld ki a Manna arctisztító habot masszírozó fejjel, használata felér egy arcmasszázs élményével: nyomd le a flakon habosító pumpáját, élvezd az isteni illatú, könnyű és légies hab simogatását arcodon, és a masszírozó fejjel közben körkörös mozdulatokkal kényeztesd a bőröd.

Teljesen felfrissülsz tőle, a finom masszázs ugyanis fokozza a nyirokkeringést. Az ananászesszencia és az uborkakivonat mellett a csodálatos illatot a mandarin és a muskotályzsálya illóolajak biztosítják, mely frissességével körbevesz és elvarázsol. Lazulj el, és jöhetnek a kellemes, örömteli gondolatok. Elég csak egy kis odafigyelés, és a vonzás törvénye máris neked dolgozik!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet