Férfi bőrápolás profi módon
férfi bőrápolás profi módon

Férfi bőrápolás profi módon



Gondoltál már arra, hogy családod férfi tagjait is natúr kozmetikumokkal kényeztesd? Kedvenc Mannáid az ő bőrükről is gondoskodnak. Mutatom, mi a legjobb választás a férfiaknak a Manna palettáról!

A Manna kozmetikumok kapcsán sokszor csak a nőkről beszélünk, pedig az arc- és testápolás a férfiak esetében is rendkívül fontos, hiszen a szeles, hideg őszi időben az ő bőrük ugyanúgy kiszárad, és pórusaik is ugyanúgy eltömődhetnek. A rendszeres borotválkozás ráadásul egy olyan plusz, ami miatt különleges odafigyelésre és ápolásra van szükségük. Természetesen a nők és a férfiak bőre között vannak eltérések. A férfiak bőre valamivel vastagabb és általában zsírosabb, olajosabb is, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen termékeket használnak.

Íme, a 4 legjobb Manna, amivel meglepheted családod férfi tagjait az őszi hónapokban!

Meglátod, hatalmas sikere lesz, és ők is garantáltan Manna rajongókká válnak majd. A legjobb pedig, hogy a Mannás különlegességeket bármikor kölcsönkérheted tőlük. Lássuk a férfi bőrápolás elengedhetetlen kellékeit.

Manna bőrradír kókuszreszelékkel, mákkal, tengeri sóval

Az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket a férfiak bőréről is rendszeresen el kell távolítani, méghozzá gyengéd masszírozással, amelyhez a legtökéletesebb egy bőrradír használata. Ajándékozd neki a legújabb Manna bőrradírt, melynek összetevői között olyan kincseket találsz, mint a tengeri só, kókuszreszelék, mákszemek, epsomi só, szűz kókuszolaj és édesmandulaolaj. Akár egy mennyei sütemény receptjének hozzávalói is lehetnének, de ennek az ajándéknak hidd el, jobban fog örülni, mint egy tál mákos sütinek. A benne található négyféle dörzsanyag egyszerre pezsdíti majd fel bőrét, és frissítő mentolos illata a hangulatát is feldobja majd!

Cédrus borotvaszappan

Ha még csak most barátkozna a natúrkozmetikumokkal, javaslom, hogy ajándékozd neki ezt a borotválkozáshoz tökéletes szappant. A Cédrus borotvaszappan eukaliptusz illóolajjal a tisztaság és a frissesség illatát hozza el a férfiak számára, ráadásul alaposan csúszik is, így még az életlen borotva is könnyedén siklik a borostán. Növényi összetevők és karakteres, tiszta illat, mely rögtön belopja magát a férfiak szívébe. Ráadásul több „kencét” is kiválthatnak vele, hiszen nem lesz szükség borotvahabra és aftershave-re, de fürdéshez is tökéletes. Az élményt megkoronázhatod azzal, hogy a szappan mellé ajándékozod a Cédrus borotválkozás utáni balzsamot. Kifejezetten a férfi arcápoláshoz készített duó.

COCO sószappan

A COCO sószappan szinte legendává vált a Manna palettán, nem véletlenül. Férfiaknak kifejezetten ajánlom, mert enyhe radírozó hatása, és a tengeri só különleges érintése miatt tökéletes a picit zsírosabb bőr ápolására. Tusolás után tiszta, ápolt, friss érzést kelt. Akár a reggeli arcmosáshoz is bevethető. A férfiak arcbőre bizony hasonló módon szennyeződik, mint a nőké, a pórusok ugyanúgy eltömődhetnek és ez mitesszerekhez, pattanásokhoz és gyulladáshoz vezethet.

Organikus ghánai sheavaj

A legtöbb férfi azért idegenkedik a testápolóktól vagy arcra való kencéktől, mert félnek, hogy jellegzetes illata megérződik rajtuk és el akarják kerülni, hogy „nőies” illatot árasszanak, vagy csillogjon a bőrük. Az Organikus ghánai sheavaj és a Prémium sheavaj is a sheadió magjából készül, és összetéveszthetetlen nyers, semleges illatuk tökéletes a férfiak számára. Elég egy vékony réteg a szárazabb részekre.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet