Elkészíthetjük a Te Mannádat?
elkészíthetjük a te mannádat?

Elkészíthetjük a Te Mannádat?



Tavaly óriási siker volt, idén újra megnyerheted!

Az ötödik Manna-szülinapi nyereményeső egyik különdíja egy különleges ajándék volt: a munkatársaimmal felajánlottuk, hogy egyedi Manna szappannal lepjük meg az egyik Mannást.


A szerencsés nyertes számára egy saját, egyedi, vele közösen kifejlesztett Manna szappan készült, amiből ráadásul egy teljes esztendőre elegendő mennyiséget kapott meg.

Hajnalka egy forró nyári napon jött el hozzánk, és kezdetét vette a munka: az ő problémás, érzékeny, kombinált bőrére kellett kitaláljuk a tökéletes natúr szappant. Néhány hónappal később, mikor megszáradtak a szappanok, a leghűségesebb Mannások számára is elérhetővé tettük a csak korlátozott számban készült rózsaszín csodát. Még mi is meglepődtünk, olyan gyorsasággal fogyott el alig pár nap alatt, csak kapkodtuk a fejünket.

Ezek után nem volt kérdés, hogy idén is a szülinapi játékunk része lesz a Te Mannád

A Te Mannád olyan ritka értékes ajándék, hogy a németországi és az ausztriai Mannások számára is nyitva áll a lehetőség, hogy megnyerjék ezt az egyedi és személyre szabott szappankülönlegességet.

A Manna-szülinapon velünk ünneplők közül újra kisorsoljuk azt a szerencsést, akinek elkészítjük a saját Mannáját, és egy teljes évre elegendő mennyiséggel ellátjuk belőle. Te milyen Mannát álmodnál magadnak?

Kókusz- vagy olívaolajos, krémes kakaóvajas, sheavajas a Te Mannád? Milyen ápoló agyaggal, bőrtápláló olajjal gazdagítanád, milyen illóolajokkal tennéd még ellenállhatatlanabbá és mesésen illatossá?

Ünnepelj velünk a Manna hatodik szülinapján, amelyen fantasztikus meglepetésekkel, különleges nyereményekkel várunk minden nap!

Készen állsz? Tudj meg róla többet ITT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Petra
    • 2016-06-07 08:57

    Tehát akkor ez egy olyan manna lesz, ami a kínálatban nem található?
    Olyan szuperek vagytok! :)

    • Petra
    • 2016-06-07 08:57
    • avatar
      • Varga-Darabos Andrea
      • 2016-06-08 09:41

      Az idei (2016-os) Te Mannád csak limitált szériában, egy rövid ideig volt kapható. Hajnalka szappanja néven. :)

      • Varga-Darabos Andrea
      • 2016-06-08 09:41

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet