Készül a Te Mannád
készül a te mannád

Készül a Te Mannád



Emlékszel a születésnapi különdíjunkra? Azt ígértük, egy szerencsés mannázóval egyedi szappant főzünk, ami az ő kívánságai alapján, az ő bőrtípusának megfelelő alapanyagokból készítünk.

Egy forró augusztusi napon láttuk vendégségül Hajnalkát, a születésnapi játék nyertesét. Nem kis szervezést igényelt, hogy eljöhessen hozzánk, hiszen a nyári szünet még javában tartott, és hozzám hasonlóan ő is két kisgyerek anyukája.

A sok órás utazás után, mikor végre megérkezett hozzánk a barátnőjével, és kissé felfrissültek a hűs teremben, nekiláttunk a tervezésnek. Egy asztalra felhalmoztunk minden Manna összetevőt, amelyet számára kigondoltunk, és összedugtuk a fejünket, hogy kitaláljuk, milyen is legyen Hajnalka szappanja, amelyből majd egy teljes évre elegendő mennyiséggel ajándékozzuk meg őt.

Különlegesen gazdag szappan lesz az év Mannája

Nem volt könnyű dolgunk, mert Hajnalka fehér bőre különösen érzékeny, de tudjátok, szeretem a kihívásokat. Ahogy haladt az idő, egyre jobban belemelegedtünk a tervezésbe, és kezdett formát ölteni egy egészen különleges, izgalmas és egyedi szappan terve, amely még sosem volt a Manna-palettán.

Hajnalka arcmosásra és fürdéshez, zuhanyzáshoz egyaránt szappanra vágyott, amely tisztít, ápol és hidratál, de emellett gyengéden radírozza is a bőrét. Figyelembe kellett vegyük, hogy a bőre leginkább a száraz és mitesszerképződésre egyaránt hajlamos kombinált bőrtípushoz áll közel, így olyan alapanyagokat választottunk, hogy az összes feltételnek megfeleljenek.

És akkor még ott van az illat kérdése: Hajnalka – nevéhez is hűen – az egyik kedvenc Mannáját, a Harmatos Hajnal krémdeóhoz hasonló illatot szeretné a szappanjának.

Elkészítettük az összetevők listáját, gondosan megterveztük a receptet, majd irány az üzem és a szappanfőzés.

Hogy pontosan miből készül majd az egyik legfantasztikusabb szappanunk, a 2015-ös év születésnapi Mannája? Kövesd továbbra is a híreinket, ígérem, mindenről beszámolunk! 



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Gréta
    • 2015-11-23 17:35

    Várom az eredményt:) biztos nagyon jó lesz

    • Gréta
    • 2015-11-23 17:35

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet