Elkészíthetem a Te Manna szappanod?
elkészíthetem a te manna szappanod?

Elkészíthetem a Te Manna szappanod?



Talán nem is kell mondjam, milyen őrült pörgés van nálunk, ugye te is tudod, mi mindennel halmozzuk el a velünk ünneplő Mannásokat?

Gyere és váltsd be te is az összegyűjtött tallérjaidat értékes kedvezményekre, és engedd meg, hogy egy akár 1790 Ft értékű Mannával lepjelek meg, csak add le Manna-rendelésed 2017. június 1. éjfélig!

És ez még nem minden! Mindenki, aki velünk ünnepel, megnyerheti a mesés ajándékok egyikét!

A fantasztikus szülinapi meglepetések egyikeként egy szerencsés Mannásnak személyre és bőrtípusra szabott szappant készítünk, és egy egész évre elegendő mennyiséggel ellátjuk belőle.

Ismerősen hangzik? Igen, jól emlékszel! Ha régebb óta velünk vagy, tudhatod, hogy idén már a harmadszor kap a szülinapunkon tőlünk egyedi és exkluzív lehetőséget egy Mannás arra, hogy vele együtt készítsük el az ő Mannáját.

Hogy mitől egyedi a Te Mannád? Ha te leszel a szerencsés, veled együtt fejlesztjük ki az te bőrtípusodhoz illő összetevőkből, a neked tetsző illatokból és egyéb összetevőkből a Te Mannád.

Azt is el kell mondjam, hogy a korábbi években mennyei szappancsodák készültek a szülinapos nyerteseink segítségével: rózsaszín agyagos és jojobaolajos Manna szappanok, amelyeket úgy készítettünk, hogy arcmosáshoz és zuhanyzáshoz, fürdésre egyaránt használhassátok.

Te is ábrándoztál már róla, vajon milyen lenne a Te Mannád? Most megvalósulhat az álmod, gyere és bulizz velünk!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Katalin
    • 2017-06-02 00:01

    Mekkora szappankirálynő lennék, ha ezt a lehetőséget én nyerhetném! :) :)

    • Katalin
    • 2017-06-02 00:01

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet