Eljött a búcsú ideje
eljött a búcsú ideje

Eljött a búcsú ideje



Szuper árakkal köszönnek el a habkrémek, sőt még ajándékokat is kaphatsz!

A lágy és könnyű, habos testápolókat csak akkor találod meg a Manna virtuális polcain, amikor tartósan hűvös az időjárás. A fenséges illatú habkrémek az összetételük miatt érzékenyek a magas hőre. Ismersz, ezért tudhatod: nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni, ezért amikor melegszik az idő, nem kockáztatom meg, hogy a habkrémed a szállítás közben elolvadjon, ezért a Manna habkrémek 2018.03.08-án őszig elköszönnek!

Van azonban egy ötletem: tárazz be belőlük most, és nyáron sem kell nélkülöznöd őket!


A selymes-habos Manna különlegességek a hűtőben remekül érzik magukat, rendelj most többet, és ha a hőmérséklet 25-28 Celsius fok fölé kúszik, mindenképp tedd be őket a hűtőbe, hogy megőrizzék csodálatos állagukat! Így a kánikulában is előkaphatod majd őket, hogy kényeztessék és simogassák bőröd.

Ajándékok és hihetetlen kedvezmények várnak!

Minél több 200 ml-es Manna habkémet rendelsz 2018.03.08-ig a habkrém spájzoló alkalmazásban, annál többet spórolhatsz! És ez még nem minden! Ajándék 5 ml-es, 2990 Ft értékű Luxus arcelixírt és ingyen szállítást is kaphatsz (a szállítási kedvezmény nem függ vásárlási értékhatártól), ha ide kattintasz!

Neked melyik habkrém tetszik az ötféle fenséges illatkompozíció közül? Az Ezeregyéjszaka meséit idézi a damaszkuszi rózsa, mediterrán nyárba repít a narancs-levendula, a friss-virágos citromfű-ylang-ylang gyengéden cirógatja érzékeidet, a kakaóvajas-kókuszolajos ínycsiklandó csokiillatot áraszt, a szegfűszeg-narancs illóolajjal gazdagított, kakaóvajas habkrém fűszeres-édes illata pedig elvarázsol. Ugye, hogy nehéz a választás? Ezért azt javaslom, ne is gondolkodj sokat, nézd meg az ajánlatomat és próbáld ki most mindet! Csapj le rájuk 2018.03.08-ig, vagy a készlet erejéig!

Mikor térnek vissza?

Erre még várnod kell. A Manna habkrémek akkor lesznek újra elérhetőek, ha az időjárás újra tartósan hidegebbre fordul.

Van még egy fontos dolog, amiről mindenképp szólnom kell neked: a narancsos-levendulás habkrémet csak 2018.03.08-ig (vagy a készlet erejéig) szerezheted meg, idén már biztos, hogy nem tér vissza! Töltsd fel készleteid, hiszen nem tudom megmondani, mikor lesz újra elérhető a Manna-palettán (ha egyáltalán még visszatér).

Töltsd fel készleteid most, tárazz be a habkrémekből! Indulhat a spájzolás? :)


(Fontos tudnod: a Manna fenntartja a jogot, hogy változtasson az ajánlaton.)

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Györgyi
    • 2022-01-03 16:52

    Rendkívül kedvező lehetőség volt, remélhetőleg lesz az idén is hasonló.

    • Györgyi
    • 2022-01-03 16:52

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet