Egyszerű tippek natúr alapanyagokkal

egyszerű tippek natúr alapanyagokkal

Az én ötnapos ránctalanító programom

Állandóan rohanok, kevés az időm, még ilyenkor nyáron is rengeteg a tennivaló. Sajnos ez a bőrömön is látszik. Most végre összeállítottam magamnak egy ötnapos ránctalanító, bőrfrissítő programot. Víz, méz, olíva: ilyen egyszerű alapanyagok segítségével vált öt nap alatt simábbá, egyenletesebbé és ránctalanabbá a bőröm. Ezek a természetes praktikák nekem beváltak, szívből ajánlom Neked is.

1. HÉTFŐ – Víz, víz, víz

Az ötnapos kúra alatt naponta 2,5-3 liter tiszta vizet iszom. Már a harmadik napon szemmel látható a változás, a bőröm hidratált és friss lesz, az apróbb ráncok szinte feltöltődnek.

2. KEDD – Csodálatos olíva

Az egyik legegyszerűbb arcpakolás 1 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál méz, 1 tojásfehérje keveréke. 20 perc pihi a kedvenc fotelomban és a bőröm megújul.

3. SZERDA – 10 perc méz

Egyszerű a recept: a megtisztított bőrömre vékony rétegben viszem fel a mézet, majd 10 perc után meleg vízzel lemosom. Általában repce- vagy napraforgómézet szoktam használni, mert ezek kevésbé folyékonyak, de ugyanúgy tele vannak jótékony antioxidánsokkal.

4. CSÜTÖRTÖK – Éjszakára argánolaj

Az egyik kedvenc ránctalanító trükköm az az éjszakai szérum, amely argánolajat és geránium illóolajat tartalmaz. Használata után a bőröm reggelre sokkal fiatalabbnak látszik. 1 evőkanál olajhoz 3 csepp illóolajat használok.

5. PÉNTEK – Praktikus trükk, a fehér tea

Az ötödik ránctalanító nekem nagyon bevált a szarkalábak és a táskák ellen. Langyos vízzel öntök le két fehér tea filtert, majd lehűtöm. Lefekvés előtt a szemeimre teszem a hűs filtereket 15 percre. Egy fárasztó nap után ez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • kiváló koponyák különc szokásai

    Kiváló koponyák különc szokásai

    A kilincs nélküli ajtó és az íróasztalon rothadó alma esete, avagy megmosolyogtató feljegyzések arról, hogyan alkottak a történelem páratlan elméiKinek a pap, kinek a papné – tartja a mondás, különc szokásokban nincs hiány. Azt tartják, hogy Friedrich Schiller csak akkor volt képes írni, ha íróasztalán egy rothadó alma volt, és erőteljesen terjengett az illata a dolgozószobában. Teljesítmény központú világban élünk, ugyanakkor egyre kevesebb idő jut arra, hogy feladatainkban elmélyüljünk. A napok sajnos továbbra is csak 24 órából állnak, de talán érdemes azon elgondolkoznunk, hogyan tudjuk nagyobb jelenléttel, odafigyeléssel rövidebb idő alatt elvégezni munkánkat. A megoldás a koncentrációnk tudatos növelése mellett a kreatív pillanatok szabad megélése lehet?

    Megnézem
  • isteni kávés testradír recept ajándékba csak neked! mikor csinálod meg?

    Isteni kávés testradír recept ajándékba csak Neked! Mikor csinálod meg?

    Már megint kevés az időd magadra? Íme egy csodás, aromás illatú testradír, ami csodát tesz a cellulittel. Próbáld ki még ma!Sőt, még ajándékba is adhatod barátaidnak a saját magad készítette testradírt, hidd el, mindenki ámul majd, milyen kreatív vagy.

    Megnézem
  • rokonaink végveszélyben

    Rokonaink végveszélyben

    Bemutatjuk a Jane Goodall IntézetetJane Goodall (Forrás: Pinterest)A világhírű főemlőskutató, környezetvédelmi aktivista és ENSZ békenagykövet, Dr. Jane Goodall által Magyarországon 2006-ban alapított egyesület egy nemzetközi non-profit szervezet része, amely erőt és lehetőséget ad azoknak az embereknek, akik tenni akarnak a környezetünkért, embertársainkért és az élővilágért.      Az intézet küldetésének tekinti, hogy minél több ember éljen felelősséget vállalva a környezetéért és a természetért, szem előtt tartva az eljövendő generációk érdekeit.Hisznek abban, hogy minden ember képes tenni azért, hogy minden élőlény, ember, állat, növény jól érezze magát közös világunkban, és legyen az bármily kicsinek is tűnő, igenis MINDEN cselekedet számít. Az egyesület tevékenysége 3 alapvető célkitűzést valósít meg: magyarországi környezet és természetvédelmi programokat, környezeti nevelési előadásokat iskolákban és rendezvényeken, valamint Dr Jane Goodall életműve nyomán főemlősvédelmi előadásokat és kampányokat folytatnak. Rokonaink végveszélyben

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet