Bőrfiatalító natúr megoldások!
bőrfiatalító natúr megoldások!

Bőrfiatalító natúr megoldások!



A ráncokkal, és az öregedés látható jeleivel akkor is felveheted a harcot, ha nem akarsz szintetikus anyagokat tartalmazó kozmetikumokat használni. A titok a jól megválasztott natúr összetevőkben rejlik. Mutatom a természet legjobb ránccsökkentő szereit!

A közhiedelem szerint a ráncok ellen a natúr megoldások kevésnek bizonyulnak, sokan nem is hisznek benne, hogy drasztikus, vegyszeres beavatkozások nélkül megőrizhetik bőrük fiatalos állapotát. Pedig az igazság az, hogy a jó minőségű, natúr ápolók elengedhetetlenek, ha nem akarsz például kőolajszármazékokat, vagy épp szilikont tartalmazó kencéket használni. Ami még nagyon fontos, az a rendszeresség. Próbálj kialakítani egy olyan arcápolási rutint, melynek során napi legalább 2 alkalommal tisztítás urán felviszed bőrödre a megfelelő kozmetikumokat. A nyakadat se felejtsd ki, itt ugyanis sokszor előbb látszódnak az öregedés jelei, mint arcodon.

Nézzük a legjobb natúr bőrfiatalítókat!

Olajok

Ha eddig nem tetted, akkor ideje elkezdened a szépségolajok használatát, ezek a természetes esszenciák ugyanis a bőröd mélyrétegeibe hatolva töltik fel a tartalékokat. A bennük található tápanyagok, vitaminok, zsírsavak és antioxidánsok mélyen átjárják bőrödet, és simaságot, egyenletes tónust biztosítanak számára. Az olajokat reggel és este alkalmazd, megtisztított bőrödre. Néhány csepp elegendő, nem kell az egész arcodra vastagon felvinni. Ha zsíros a bőröd, akkor sem kell lemondanod az olajokról, csak inkább este használd és reggelre nem fog fényleni az arcod. Javaslom a Manna Luxus arcelixírt, ebben a tökéletes arcszérumban hat olaj erejét egyesítettük egyedülálló módon. Olyan hatékony, hogy klinikai tesztek kimutatták, hogy csökkenti a ráncok hosszúságát és mélységét, javítja a bőr feszességét és rugalmasabbá, simábbá teszi. Ha csak egyetlen olajat használnál, akkor a Manna 100%-os tisztaságú argán olajat ajánlom, mely testre és hajvégekre is jó választás lehet.

Tiszta víz

Sokan megfeledkeznek arról, hogy a bőr öregedésének egyik első számú előidézője a vízveszteség. A kiszáradt bőr papírvékonnyá válik, és könnyen ráncosodik, szinte összegyűrődik. Ne csak arra figyelj, hogy a bőröd kívülről hidratáld, hanem arra is, hogy elegendő folyadékot fogyassz, már ezzel rengeteget tettél az öregedés megelőzésének érdekében.

Hialuronsav

A hialuronsav egy természetes anyag, mely segít a víz megkötésében. Ez az anyag megtalálható a vizes alapú Manna arckrémben, mely természetes eredetű nátrium-hialuronátot tartalmaz, mely a hialuronsav sója. Ápold vele rendszeresen a bőröd te is!

Kávé

Ajkaink fiatalságának megőrzése érdekében alkalmazzuk a kávét, de nem italként elfogyasztva, ez utóbbi ugyanis csak elvonja a vizet a szervezetettől, hanem pakolásként. Két kávéskanál Manna arckrémhez adjunk egy teáskanálnyi frissen őrölt kávét és egy csipet sót. Vigyük fel ajkainkra és környékére, majd masszírozzuk bele pár percen át, hagyjuk rajta 2 percig, majd langyos vízzel öblítsük le.

+1

Ha már a természetes bőrfiatalító és regeneráló megoldásoknál tartunk, akkor meg kell említenem az egyik legalapvetőbb megoldást, mely nem más, mint a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. Hiába használsz ugyanis az arcodra csodálatos termékeket, ha közben alig alszol. A bőr ugyanis éjszaka regenerálódik, ilyenkor dolgozza fel a napközben elszenvedett káros hatásokat, és méregtelenít. Igyekezz napi minimum 7, de inkább 8 óra alváshoz jutni, bőröd meghálálja majd.

 

 



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet