Újabb vegán Mannák a palettán
Újabb vegán mannák a palettán

Újabb vegán Mannák a palettán



Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy újabb kilenc Manna kapott Vegan Society minősítést, köztük három vadonatúj termékünk is! Bemutatom 9 büszkeségünket, melyeknek ott a helye minden vegán titkos szépségarzenáljában.

A vegánság számomra nem egy divathóbort, hanem életforma. Ismertek, ha valami fontos a számomra, akkor azt komolyan veszem és az életem minden területén érvényesítem. A natúr, állati eredetű összetevőktől mentes, állatkísérletek nélküli vegán termékek a szenvedélyemmé váltak. Célom, hogy a Manna a vegánok, és az azzal szimpatizálók első számú választása legyen, de akkor is ajánlom, ha még csak most ismerkedsz a veganizmussal vagy a natúr kozmetikumokkal.

Mit jelent a vegánság a kozmetikumok terén? Azt, hogy az összetevők kizárólag növényi eredetűek, vagyis nem tartalmaznak például mézet vagy tejtermékeket, illetve egyéb, állati eredetű zsiradékokat vagy kivonatokat. Természetesen bármilyen is az étrended, a natúr kozmetikumokkal nem foghatsz mellé, ha a bőrödről van szó. A Mannák ráadásul 100%-ig tiszta, növényi alapanyagokból készülnek, nincs bennük semmilyen vegyszer.

És akkor közkívánatra jöjjenek a friss, vegán minősítést kapott Manna csodák, melyek között megtalálod vadonatúj meglepetéseinket, a három új natúr Manna hajápolót is.

Natúr sampon festett hajra

Ha eddig azért nem mertél natúr sampont használni hajadra, mert fested és attól féltél, hogy a színe hamar kifakul, akkor most végre itt a Manna festett hajra való sampon, mely hatékonyan tisztít, ugyanakkor kíméletes, és varázslatosan puhává varázsolja festett tincseidet.

Natúr balzsam festett hajra

Ez a vegán újdonság valódi különlegesség a Manna palettáján. Érzékeny, festett hajad szinte megújul, amint a tápláló összetevőket beszívja.

Intenzív regeneráló, hajszerkezet-javító spray

Az intenzíven fénylő, csillogó hajkorona titka az Intenzív regeneráló, hajszerkezet-javító spray, mely regenerálja, lágyítja a hajad, sőt javítja is a hajad szerkezetét!

Tündérrózsa szappan

Tündéri gondoskodás a bőrödnek ez a szemet gyönyörködtető, rózsaszín agyagtól márványos színű szappan. Édes-friss, virágos muskotályzsálya, bergamott és ylang-ylang illata rabul ejt.

Bőrradírozó szappan sárgabarackmag-őrleménnyel

Sárgabarack olajban és sárgabarackmag-őrleményben gazdag, citrusos illatú szappankülönlegesség, mely gyengéden radíroz, miközben a benne lévő sárgabarackmag-olaj úgy simogat, mintha szépségolajjal kenegetnéd bőröd.

Mandarin szappan

Ez a friss, citrusosan édes szappancsoda egy csepp napfényt és vidámságot hoz a fürdési rituáléba. A kókuszolaj, olívaolaj és 100%-os tisztaságú mandarin illóolaj keverékéből készült különlegesség gyermekkorod gondtalanságába repít vissza.

Sárgabarackvaj

A száraz, érzékeny bőröd szinte felszippantja majd a tiszta sárgabarackmag-olaj és a finom sheavaj elegyéből készült gazdag vajat. Tökéletes kényeztetés a nyári hónapokra.

Makadámiavaj


Illóolajmentes bőrpuhító és tápláló egzotikus vaj az egész testre, mely az igazán érzékeny és száraz bőrről gondoskodik. Titka az egzotikus makadámiadióból hidegen sajtolt olaj és a tiszta sheavaj.

Sheavajas testápoló habkrém szegfűszeg és narancs illóolajjal


Ebben a gazdag habkrémben az egzotikus kókuszolaj, selymes szezámolaj és a bársonyos kakaóvaj öleli át a 100%-os tisztaságú szegfűszeg és narancs illóolajat. A habkrém a hidegebb napok meghitt ünnepeit idézi fel. Ősztől ismét kosaradba teheted a Manna palettáról.

Láthatod, hogy a Manna vegán újdonságaival tetőtől talpig teljes körű a kényeztetés. Engedj magadnak egy kis „én-időt” és merülj el a legújabb vegán termékek csodálatos világában. Élvezd, ahogyan a finom, lágy textúrák bőrödet simogatják, mesés illatuk pedig megnyugtatja lelkedet!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet