Black Friday a Mannánál: akár 45% kedvezményt is kaphatsz!
black friday a mannánál: akár 45% kedvezményt is kaphatsz!

Black Friday a Mannánál: akár 45% kedvezményt is kaphatsz!Felvirradt a nagy nap, itt a Fekete Péntek!

Biztosan te is hallottál már a Fekete Péntekről, azaz Black Fridayről, amikor egy teljes napig rengeteg üzletben várnak rád kihagyhatatlan ajánlatok, amikor megszerezheted, amire már régóta fáj a fogad, amikor akár minden karácsonyi ajándékot egyetlen nap alatt beszerezhetsz, és még spórolsz is vele.

Csodás Manna-összeállításokkal készültem neked: rendeld meg most az értékes és különleges Mannákat álomáron! Siess, mert a Manna Black Friday 2018 ajánlatokat csak MA (2018.11.23.) éjfélig, vagy a készlet erejéig éred el! 

Miért fekete ez a péntek?

A Black Friday hagyománya az Egyesült Államokból indult, ahol minden évben Hálaadás másnapján kezdődik a karácsonyi készülődés. Az 1960-as években philadelphiai kereskedők elkezdték korábban kinyitni az üzleteiket, hogy a karácsonyra készülődő vásárlók rohamát bírják, és csökkenthessék a tömeget a boltjaikban.

Fekete Pénteknek nevezni a karácsonyi bevásárlási időszak kezdetét jóval később lett bevett szokás világszerte. Az elnevezés eredetére két történet él a köztudatban. Az első szerint a vásárlók rohama miatt kialakuló philadelphiai városi közlekedési dugókat és a gyalogosforgalom ugrásszerű megnövekedését kezdték el fekete pénteknek hívni. A másik, kevésbé népszerű magyarázat az, hogy a kereskedők januártól novemberig nem sok sikert könyvelhettek el, azaz „pirosban voltak”, de az amerikai nemzeti ünnep a hálaadás utáni péntektől kezdődően fellendült a forgalmuk, így átkerültek a fekete mezőbe.

Azt tudtad, hogy sokan szabadságot vesznek ki erre a napra, hogy elcsípjék a legjobb ajánlatokat? Neked nem kell ilyen drasztikus megoldást választanod! :) Te kényelmesen és gyorsan készülődhetsz az ünnepekre a Mannával!

Lepd meg magadat is néhány vegyszer- és pálmaolajmentes kinccsel, miközben másoknak keresel ajándékot! Ne hagyd nálunk kedvenceidet, már csak pár óra maradt, tárazz be most, csapj le a különleges Manna-csomagokra ma éjfélig kedvezményes áron, például találsz Mannát mindössze 990 Ft-ért is!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet