Az arcápolás natúr nagyágyúi
az arcápolás natúr nagyágyúi

Az arcápolás natúr nagyágyúi



Egyre többen használják újra arcápolásra is a jól bevált szilárd szappanokat.

Ezeknek számos előnye van: amellett, hogy kiválóan tisztítják az arcot, egyszerű a használatuk, könnyen szállíthatóak, és használatukkal nem keletkezik műanyag hulladék, hiszen papírba csomagolhatóak.

A Mannák esetében további előnyökkel is számolhatsz: valamennyi Manna vegán és állatkísérletektől mentes. Előállításuk során nem használunk pálmaolajat, ezenkívül mindegyik arctisztító szappanunk elnyerte a rangos Cosmos Natural minősítést. Ugye, mennyi jó tulajdonság? ?

Fontos, hogy a bőrtípusodnak megfelelő szappant válassz. A Mannánál minden bőrtípusra találsz megfelelő szappant. Ha bizonytalan vagy a bőrtípusodat illetően, töltsd ki a weboldalunkon található online bőrtípustesztet, vagy fordulj bizalommal Tündéreinkhez!

Arctisztító szappanok zsíros bőrre

Sokan küszködnek zsíros bőrrel, és bár ilyenkor fontos az oko(ka)t megismerni, és azo(ko)n változtatni, de sokat segíthetnek a megfelelően megválasztott kozmetikumok is. Nagyon sok Mannás esküszik az Ében arctisztító szappanra. Nem véletlen a rajongás: már a kinézete is egyedi. Ébenfekete színét az aktív szénnek köszönheti, amelyről biztosan hallottál már, hiszen többféle célra is használják, többek között az orvoslásban, valamint tisztító hatása miatt egyre több kozmetikumban is. Mivel biztosak akartunk lenni a jótékony hatást illetően, laborvizsgálatra küldtük – kiváló eredménnyel: bizonyítottan mattítja a bőrt és javítja az aknés bőr általános megjelenését.

Szintén nagy Manna-kedvenc a Kámforos arctisztító szappan. Ez a hófehér szappan a kámfor illóolajnak köszönhetően üde, friss illatot áraszt. Másik fontos összetevője az ásványi anyagokban gazdag fehér agyag. A laborvizsgálatok szintén megerősítették, hogy mattítja a bőrt, ezenkívül láthatóan csökkenti a pattanások és mitesszerek számát.

Gondoltunk egy nagyot, és egy szappanba beletettük az előző két szappan fontos összetevőit, így született az Aktív arctisztító szappan kámforral. Az aktív szén mellett tartalmaz kámfor illóolajat is, így nemcsak sejtelmesen fekete, hanem üde illatú is – igazi különlegesség!

Ha illatos arctisztítóra vágysz, de nem kedveled a kámfor illatát, akkor kiváló választás az Ében arctisztító szappan levendula illóolajjal. Ez a szappan hordozza az Ében szappan szépségét és nagyszerű hatásait, emellett virágos levendulaillattal kényeztet.

Tippünk száraz bőrre

Ha száraz, érzékeny a bőröd, akkor egy elegáns szappant ajánlunk Neked: az Elefántcsont arctisztító szappan nevét szép törtfehér színéről kapta. A növényi olajok, vajak mellett fehér agyagot tartalmaz, viszont illóolajoktól mentes, úgyhogy kíméletesen, gyengéden tisztítja arcodat.

Mit válassz kevert bőrre?

A kevert bőr ápolása nagy körültekintést igényel, hisz az arc egy része – jellemzően a T-vonal, azaz a homlok, orr, áll – zsíros, míg a többi terület, általában az orcák, száraz. Kevert bőr esetén szóba jöhetnek mind a zsíros bőrre, mind a száraz bőrre való szappanok – érdemes próbálgatással kitapasztalni, melyik számodra személyesen a legjobb, hiszen bőrünk, akárcsak mi magunk is, egyedi. Akár váltogathatod is a szappanokat, illetve kétféle szappannal is moshatod az arcod különböző részeit. Ha a zsíros bőrre való szappanok válnak be Neked jobban, akkor javaslom, hogy a száraz területeket arctisztítás után mindig kend be sheavajjal. A legjobb, ha a még nedves bőrbe masszírozod a vajat.

A férfiakról sem feledkeztünk meg...

Ők is megtalálhatják a Mannák között az ízlésüknek megfelelőket! A fent bemutatott szappanok közül bármelyiket kipróbálhatják, de van egy szappanunk speciálisan a borotválkozáshoz kifejlesztve: a Cédrus borotvaszappan. Ez a szappan is remekül habzik, bár a drogériákban kapható, szokásos borotvahabokhoz hasonló dús habot ne várj – cserébe mesterséges összetevőktől mentes, kíméletes szappannal érintkezik az arcbőröd. Illata elbűvölő: a cédrus és eukaliptusz illóolaj a frissesség érzésével ajándékoz meg. Nemcsak arcra, hanem testre is használható, és természetesen nemcsak a férfiak, hanem az üde, fanyar illatokat kedvelő nők számára is nagyszerű választás lehet.

Remélem, segítettem ezzel a kis összefoglalóval a megfelelő arctisztító kiválasztásában. Ha kérdésed van, keresd Tündéreinket, tanácsaikkal szívesen segítenek! ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • mit tehetünk a méhekért? - blog

    Mit tehetünk a méhekért?

    Biztosan hallottál már arról, hogy egyre többen kongatják a vészharangot a méhek és más beporzó rovarok nagymértékű, gyors pusztulása miatt. Hiszem, hogy minden egyes ember tud tenni az élővilág védelméért, ezért szeretnék néhány szót szólni arról, hogy mit tehetünk e hasznos kis rovarokért.

    Megnézem
  • a nyár íze üvegben – házi cukormentes baracklekvár - blog

    A nyár íze üvegben – házi cukormentes baracklekvár

    Számodra milyen ízű a nyár? Nekem a nyár íze az édes, zamatos sárgabaracké.

    Megnézem
  • pihepuha talpak nyáron is! - blog

    Pihepuha talpak nyáron is!

    Itt a nyár, végre lenge ruhákat és csinos szandált húzhatunk. Napvilágra kerülnek eddig ruha alá rejtett testrészeink, többek között a lábunk is. Ha talpad, lábfejed bőrén meglátszik a hideg és a folyamatos cipőviselés nyoma, ne aggódj, van segítség! Tuti lábápolási tippeket hoztam Neked!

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet