A negyedik Mannát most ingyen kapod!
a negyedik mannát most ingyen kapod!

A negyedik Mannát most ingyen kapod!



Rendelj 4 – vagy akár 4x4 – Mannát 2018. július 5. éjfélig, és minden negyediket, a legalacsonyabb árúakat ajándékba kapod!


Színpompás, elbűvölő illatú, vagy épp illatmentes natúr szappanra vágysz? Arcbőrödet kényeztetnéd Luxus arcelixírrel, esetleg egy szépítő arcpakolással? Varázslatos illatú bőrradírt, ajakbalzsamot, krémdeót vagy egzotikus vajakat keresel? Jó helyen jársz, a Mannánál ezt mind rád vár!

Érezd a saját bőrödön, milyen gyengéden kényeztetik a natúr kozmetikumok tested-lelked, ismerd meg a vegyszer- és pálmaolajmentes, 100%-ban tiszta és ellenőrzött alapanyagokból készült Mannákat, próbálj ki most olyan különlegességeket is, amelyekkel eddig még csak szemeztél, vagy tárazz be a kedvenceidből, hisz most nagyon megéri! :)

Itt a legjobb alkalom arra, hogy a kosaradat telepakold Mannákkal!

2018. július 5. éjfélig a kosaradban lévő Mannák közül az összes negyedik legalacsonyabb árút ajándékba adom Neked: ingyen kapod meg. Választhatsz akár több egyformát, de természetesen különbözőeket is!

Két dolgot még tudnod kell: az akcióban az ingyen szállításos Megoldáscsomagokon és a Manna Club ajánlatokon kívül minden Manna részt vesz, illetve ha a kosaradban lévő Mannákat a határidő lejárta után fizeted ki, abban az esetben már nem tudom ingyen adni a negyedik terméket.

Rendelj tehát csütörtök éjfélig 4 – vagy akár 100x4 – Mannát, minden negyedik 0 Ft-ért lesz a tied (a kiválasztott összes Mannád közül a legalacsonyabb árúak)! Keresd a webáruházban a Mannákon a 3+1 pecsétet!

Gyere, válaszd ki a kedvenceid és dobd őket a kosaradba! :)


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet