A kedvenc őszi ünnepem
a kedvenc őszi ünnepem

A kedvenc őszi ünnepem



A nagy elsőkre mindenki szívesen emlékszik vissza. Én sem felejtem el soha, milyen büszkén indultunk három évvel ezelőtt a Parlamentbe, mert COCO szappanjaink rangos elismerésben részesültek: a legjobb hazai termékek sorába léptek, hiszen elnyerték a Magyar Termék Nagydíjat. Aztán újabb és újabb termékek következtek a következő évben, és azután is: az Aromaterápiás és a Funkciós szappanjaink, illetve az Ajak- és halántékbalzsam kollekciónk is bebocsátást nyert ebbe az exkluzív társaságba.



Ma már 34 Manna viselheti a Magyar Termék Nagydíj megtisztelő elismerését.

Ahhoz, hogy elnyerhessék ezt a minősítést, szigorú követelményrendszer alapján összeállított dokumentációt kellett készítenünk, több fordulóban szakmai zsűri értékelte a Mannákat, majd egy független szakértőkből álló bizottság is kiváló minőségűnek kellett, hogy találja őket ahhoz, hogy végül Magyar Termék Nagydíjasok lehessenek.

Többek között vizsgálták

  • a minőséget, megfelelőséget, biztonságot,
  • azt, hogy környezetbarát-e a termék
  • hogy az előállítása energiatakarékos-e
  • hogyan állhat helyt a hazai és nemzetközi piacokon,
  • mennyire innovatív,
  • milyen plusz előnyöket kínál a vásárlóknak

Három egymást követő évben nagyon fontos megerősítést kaptunk arról, hogy jól csináljuk, amit csinálunk, és ebben Ti is segítettek nekünk.

Rengeteg visszajelzést kaptunk tőletek: bátorítást, lelkesítést, köszönetet, és hozzásegítettek minket ahhoz, hogy még többféle és még jobb Mannákat készíthessünk. Így kezdődött a kifejezetten gyerekek bőrének ápolására összeállított csomagunk, vagy az Alginites bőrregeneráló szappan története, és a tinédzserkori bőrproblémákra összeállított Bőrápoló csomagunk is a Ti kérésetekre készült el.

Neked is hálás vagyok, hogy a Manna ma Magyarország egyik legelismertebb natúrkozmetikai márkája lett.

Fogadd el Te is az én ajándékomat, és tárazz be szeptember 8-a éjfélig különlegesen kedvező áron a Magyar Termék Nagydíjas Mannákból!





Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet