A fogkrémed is lehet vegyszermentes!
a fogkrémed is lehet vegyszermentes!

A fogkrémed is lehet vegyszermentes!



Az egyik legkedvesebb Mannám hosszú hónapokon át készült a műhelyünkben, mire elnyerte mai formáját. Az első Manna fogkrémet fodormentával és zsályával ízesítettük, és rengeteg variációját próbáltuk, hogy a lehető legkíméletesebben, de alaposan tisztító fogkrémet tegyünk a fürdőszobád polcára. 2015 őszén először a leghűségesebb Mannások, a Manna Club tagjai próbálhatták ki az első, fehér Manna fogkrémet.

Ezután pár hónappal elkészültünk egy régi álmunkkal, a fluoridmentes natúr fekete fogkrémmel. Különleges, éjfekete színét az aktív szénportól kapja, de nem csak ezért ritkaság a fogkrémek között: mentás íz helyett valódi citrom illóolajjal ízesítettük, így azok kedvencévé is vált, akik nem szeretik a csípős, mentolos, mentás ízű fogkrémeket.

Természetesen a kisgyerekekre is gondoltunk, a garantált természetesség talán az ő számukra a legfontosabb. A legkisebbek még gyakran lenyelik a fogkrémet, ezért minden szülő nyugodtabban alszik, ha biztos lehet benne, hogy csak tiszta, természetes anyagok kerülnek bele a gyermeke szervezetébe. Az eperízű Manna fluoridmentes fogkrém gyerekeknek ínycsiklandó gyümölcsízű zselé, amivel igazi élménnyé válik a fogmosás – már az első fogacskák kibújásától kezdve.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet