Ha a Mannák beszélni tudnának…
ha a mannák beszélni tudnának…

Ha a Mannák beszélni tudnának…



Be kell valljam neked, nekem sem volt könnyű megbékélnem vele, de mára egész megszerettem a Valentin napot. Sokáig idegenkedtem tőle, nem is értettem, mi szükség van erre, de most már kifejezetten szórakoztat a rémesen hosszú január után a boltok polcait ellepő rózsaszín és piros színorgia, a szerelmes zenék kavalkádja bármerre is megyek, az izgatottan tervezgető és latolgató ismerősök.

Szívmelengető, hogy ennyi szó esik a szerelemről és romantikáról a még mindig zord télben, szinte szomjazza a szemem a sok színt, a virágokat, a vidámságot, a csillogó, várakozó tekinteteket.

Idén vajon mivel lep meg? Elszökünk vajon kettesben valahová? Eszébe jut egyáltalán, vagy esetleg jól jönne a páromnak egy kis segítség?

Nekem most már ezek az első gondolataim február elején, amikor megjelennek az első Valentin-napi dekorációk, ötletek és utazási ajánlatok.

Ha elfogadsz tőlem egy garantáltan bevált, apró tippet, súgd meg Neki, hogy idén akár Mannákkal is elmondhatja, mit érez irántad :)

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet