5 dolog, amire bőröd szomjazik ősszel!
5 dolog, amire bőröd szomjazik ősszel!

5 dolog, amire bőröd szomjazik ősszel!



Az őszi szeles, esős, kiszámíthatatlan időjárás igencsak megviselheti bőrödet. Ideje, hogy megújítsd szépségápolási rutinodat, és beszerezd az évszaknak megfelelő natúrkozmetikai kellékeket!

Ezek azok a hónapok, amikor különösen oda kell figyelned a bőrápolásra. A nyár már csak emlék, a tél még csak ígéret, az ősz izgalmas programjai alatt azonban bőröd hatalmas igénybevételnek van kitéve. Nem árt, ha a fürdőszobaszekrényedben alapos frissítést tartasz, és átnézed, hogy minden megvan-e ahhoz, hogy a lehető leghidratáltabb, bársonyos és egészséges bőrrel tündökölj az őszi napfényben!

Összegyűjtöttem neked azokat a kozmetikumokat, melyeket vétek lenne kihagynod őszi bőrápolási rutinodból!

Manna szőlőőrleményes bőrradír

Az őszi réteges öltözködés során napfény hiányában bőröd könnyen érdessé, szárazzá és fakóvá válhat. Mi lehetne kellemesebb, mint a nap végén egy bizsergető, frissítő bőrradírozás, mely ragyogóan élettelivé varázsolja fáradt bőrödet? Az élményhez az ősz legcsodálatosabb gyümölcsét, a bársonyosan tápláló, zamatos szőlőt zártuk tégelybe. A szőlőmagolaj és szőlőmagőrlemény mellett tiszta körömvirágolajjal, egzotikus illatú lime illóolajjal, valamint édesen virágos geránium illóolajjal bolondítottuk meg ezt a mesés bőrradírt, melynek már a színe is a szőlőtőkék terrakotta színeit idézi fel. Körkörös mozdulatokkal masszírozd nedves bőrödbe zuhanyzás után. Gazdag tápanyagaival és gyengéd bőrradírozó hatásával olyan bársonyos eredményt érsz el, hogy nem lesz testápolóra szükséged. Csodás illata pedig felér egy aromaterápiás élménnyel, így lelkedet is kényeztetheted.

Manna intenzív regeneráló, hajszerkezet-javító spray

Ismerős az érzés, amikor egy szeles őszi nap után hajad kiszárad, kezelhetetlenné, töredezetté és fénytelenné válik? Az ősz híres a kiszámíthatatlan időjárásról, és hajkoronád szinte mindig ki van téve az elemeknek legyen szó esőről, szélről, ködről vagy napfényről. A megszokott hajápolást érdemes ilyenkor egy extra lépéssel kiegészítened, a hatás már az első alkalom után látható és érezhető lesz! Hajmosás előtt alaposan fújd be hajad és fejbőrödet intenzív regeneráló, hajszerkezet-javító spray-vel, figyelj arra is, hogy a hajvégekre is jusson. Ez a spray egy igazi elixír a hajnak: tündöklően fényessé, puhává, lággyá varázsolja és regenerálja a hajszerkezetet. Az összetevők között olyan kincseket találsz, mint a bársonyos ricinusolaj, a selymesen ápoló argánolaj, illetve görögdinnyemag-olaj. Hagyd hajadon minimum 15 percig, de az sem baj, ha akár órákon át rajta marad, majd mosd meg szokásos módon Manna samponoddal. Hajkoronád visszanyeri csillogását, így magabiztosan élvezheted az ősz minden pillanatát!

Manna Luxus arcelixír

Az apró, felületi ráncocskák és finom szemkörnyéki barázdák ősszel még azoknál is láthatóvá válnak, akiknek a melegebb hónapokban teljesen ránctalan a bőrük. A megszokott krémed mellé ideje bevetned egy nagyágyút, egy gazdag elixírt, mely fantasztikus hatást nyújt. A Manna Luxus arcelixír egy olyan alapdarab, mely nem hiányozhat az őszi bőrápolási palettádból. Elég 1-2 csepp reggel és este, és máris élvezheted a bizonyított hatásait: csökkenti a ráncok hosszúságát és mélységét, hidratáló érzést nyújt és javítja a bőr feszességét.

Manna Rózsaszín agyagos krémpakolás aloe vera vajjal

A hidegebb hónapokban a normál és a száraz bőr is érzékenyebbé válhat, hajlamos a kipirosodásra és a kiszáradásra. Erre a mennyei natúr krémpakolásra szinte szomjazik a bőröd, finom, tápláló összetevőit pedig mélyen beszippantja, ahogyan felkened. Rengeteget dolgoztunk rajta, és bátran állítom, hogy sikerült a legcsodálatosabb krémpakolást létrehoznunk. Tele van tiszta, növényi olajokkal és vajakkal, hogy bőröd újra a legjobb arcát mutassa ebben a szépséges évszakban. Megtisztított arcodra, nyakadra és dekoltázsodra vigyél fel 2-3 teáskanálnyit belőle, majd hagyd rajta minimum 20 percig. Ezt követően töröld le, langyos vízzel mosd le és nézz bele a tükörbe, hogy megcsodáld megszépült arcbőrödet!

Manna fürdőgolyó szegfűszeg-neroli

Egy hosszú munkanap után a zimankós időjárás megpróbáltatásaiból hazatérve nincs is jobb, mint elmerülni egy kád forró fürdőben és magad mögött hagyni a gondokat. Élvezd, amint bőröd újjászületik, gondolataid kitisztulnak, tested teljesen ellazul és érzékeid felébrednek a fürdőgolyó gondosan válogatott alapanyagainak köszönhetően. A szőlőmagolajjal és szegfűszeggel gazdagított Manna-kedvenc édes-fűszeres illatával az őszi estéid fénypontja lesz majd!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • fahéjas almadzsem, így készítsd otthon! - blog

    Fahéjas almadzsem, így készítsd otthon!

    Az ősz egyik legfinomabb csemegéje az alma, mely a fahéj ízével együtt egészen mesés ízvilágot ad. Dzsemként elkészítve a lehető legtöbbet hozhatod ki ebből a klasszikusból, ráadásul diétás verzióban akár minden nap kenhetsz belőle a reggeli pirítósra.

    Megnézem
  • Így lesz bársonyosan sima a lábad cukorgyantával! - blog

    Így lesz bársonyosan sima a lábad cukorgyantával!

    Ha ősszel is makulátlanul sima és selymes lábakra és karokra vágysz, akkor ezt a házi cukorgyanta-receptet imádni fogod! Megmutatom, hogyan készítsd el, és hogy a hatás tartós maradjon: hogyan ápold bőrödet a gyantázás után!

    Megnézem
  • hagymalekvár házilag: így készítsd! - blog

    Hagymalekvár házilag: így készítsd!

    Hagymából lekvárt? Igen, ez az egzotikus különlegesség feldobja a legegyszerűbb köretet is, de pirítósra kenve is mennyei az íze. Tipikus példája annak, hogyan lehet a kamrában található legegyszerűbb alapanyagból egy igazi gasztronómiai ínyencséget készíteni.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet