3+1 összetevő, ami gyengéden ápolja még a legérzékenyebb bababőrt is
3+1 összetevő, ami gyengéden ápolja még a legérzékenyebb bababőrt is

3+1 összetevő, ami gyengéden ápolja még a legérzékenyebb bababőrt is



A nagyipari módszerekkel készült babaápoló szerek helyett jobbat ajánlok neked: mesterséges adalékanyagok, szintetikus illatanyagok és tartósítószerek helyett a színtiszta természetet.

A csecsemők bőre különösen érzékeny, és nem csak a pelenkával fedett részeken. A bababőr könnyebben átengedi a vegyszereket, kitettebb mindenfajta káros hatásnak, így alaposan meg kell válogatnod, hogy mi mindennel engeded, hogy érintkezzen.

A legjobbak azok a termékek, amelyeknek minden összetevőjét ismered.

Ezekre van szükséged:

1. Növényi olajból készült natúr szappan vagy fürdető

A legérzékenyebb babák és a legkisebbek fürdetéséhez illatmentes szappanokat használj, mint az Extra szűz olívaolajos, vagy Mézes kecsketejes szappan. A kicsit nagyobbaknak először a Tündérvirág szappant, a habos pancsoláshoz pedig a Habvarázs folyékony szappant ajánlom Nektek.

2. Natúr, körömvirág olajat tartalmazó bőrápoló vagy többféle ápoló olajat tartalmazó, E-vitaminban gazdag Ápoló babaolaj

A körömvirágolaj a sheavajjal csodálatos párost alkot a Tündérkencében. Természetesen ezt sem csak babák használhatják.

Ha sokoldalú bőrápolót keresel, mert nagyon kiszárad a babád bőre, vagy babamasszázshoz keresel tökéletes olajat, a levendulaillatú, Organikus szűz kókuszolajjal, Jojoba olajjal és Édesmandula olajjal és E-vitaminnal készült Ápoló babaolajat ajánlom Neked. Igazi babaillatú finomság.

3. Natúr popsikenőcs méhviasszal, szezámolajjal és sheavajjal

Az első hónapok egyik kulcsszereplője. Fontos, hogy ápoljon, hidratáljon, és védje a babád bőrét a nedvességtől. Egy jó popsikenőcs akár naponta több órányi plusz alvással is megajándékozhat, és nekem elhiheted: az első hónapokban nem sok mindenre cserélné ezt el az ember.

+1 Levendula illóolaj, vagy halántékbalzsam

A hosszú, nyugodt éjszakák másik főhőse a levendula. Az apró, illatos, lila virágokkal készült Mannákat Neked is szívből ajánlom, ha nehezen alszol el. Az éjszakai pihenéshez párologtass illóolajat a hálószobában, vagy simíts Tündérálmok halántékbalzsamot a halántékára.

A természetes babaápoláshoz ennél többre nincs is szükségetek.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet