10 újabb Manna kapott nemzetközi elismerést
10 újabb manna kapott nemzetközi elismerést

10 újabb Manna kapott nemzetközi elismerést



Mindig nagy büszkeséggel tölt el, amikor hosszas és alapos vizsgálat után újabb Mannák kapják meg a legrangosabb európai natúrkozmetikai szervezetek igazolását arról, hogy ellenőrzötten megbízható forrásból beszerzett, kíméletes eljárásokkal előállított összetevőkből, szintetikus illat- és színezőanyagok, illetve kőolajszármazékok nélkül készülnek.

Már egy híján negyven Manna érdemelte ki  a COSMOS Organic vagy COSMOS Natural minősítést.

Az ellenőrök mindent megvizsgálnak onnantól kezdve, hogy valódi biogazdaságokban termesztették-e a Mannák alapanyagait, a készítéshez használt víz minőségén keresztül odáig bezárólag, hogy a Mannák csomagolásához milyen anyagokat használunk fel és nagyon szigorú állatvédelmi standardok szerint ítélik meg az állati eredetű összetevők felhasználását.

Ezeket a vizsgálatokat időről-időre újra elvégzik, hogy naprakész információik legyenek arról, nem változtak érdemben az elismert termékek. Ha valami mégsem stimmelne, a kérdéses kozmetikumtól megvonják az elismerést, és egy újabb vizsgálat befejezéséig nem használhatja őket a gyártó.

Ezért is örülünk nemcsak az újabb elismerések megszerzésének, de a régiek megtartása is fontos visszajelzés számunkra.

Közöttük vannak a kedvenceid? Ismerd meg a COSMOS-pecsétes Mannákat most!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet