10 érv, amiért jó Mannát használni!
10 érv, amiért jó mannát használni!

10 érv, amiért jó Mannát használni!



Sokan kérdezitek tőlem, hogy miben vagyunk mások, mi tesz minket különlegessé a natúr kozmetikumok tengerében. Éppen ezért összeszedtem azt a 10 indokot, amik miatt érdemes Mannát használni. Bevallom, akár 100-ig is folytatni tudtam volna a felsorolást, de most íme a top 10-es lista!

1. Vegyszermentesek

Sok mindenre büszke vagyok a Mannákkal kapcsolatban, de a vegyszermentesség az egyik legfontosabb tényező, hiszen éppen a családom vegyszerektől való megóvása hívta életre a Mannát. Alapelvem, hogy csakis a kemikáliáktól, parabénektől és mindenféle vegyszertől mentes termék viselheti a Manna nevet. Emiatt figyelt fel ránk a világ, és ez filozófiánk alapköve is: természetes, vegyszermentes.

2. Kézzel készültek

Van annak egy varázsa, amikor egy szappan nem a futószalagról pottyan le, hanem valódi kézi munkával készül, és ez a csomagolásra is igaz. Számomra mindig olyan kellemes érzés, amikor ránézek a becsomagolt Manna szappanokra. Azokra a kedves munkatársaimra gondolok, akik gondosan papírba tekerték. Név szerint ismerem őket, mint ahogyan a laborban dolgozó csapat tagjait is. A Manna varázsában ott van a kézművesség, és ez azt is jelenti, hogy két termék sem egyforma. Például a cirmos, márványos kakaóporos szappanok mintázata is változó, nem találnál két teljesen egyformát, mint ahogyan a természetben sincs két egyforma levél vagy fűszál. Büszke vagyok a Manna kézműves hagyományaira.

3. Nem tartalmaz parfümöt

Ha allergiás vagy, vagy egyszerűen csak kímélnéd magad a környezetünkben terjengő oly sok mesterséges illatosítótól, akkor számodra a Manna tökéletes választás. Egyetlen termékünk illatát sem próbáljuk erősebbé tenni mesterségesen hozzáadott parfümmel, így abban is biztos lehetsz, hogy alkoholt sem tartalmaznak. Hogy mitől olyan mennyei illatúak akkor a Mannák? A természetes összetevőktől és a 100%-ig natúr illóolajoktól. Miért próbálnánk utánozni a természetet, ha használhatjuk közvetlenül a tiszta, natúr alapanyagokat is, melyek „eleve” illatosak?

4. Minden bőrtípusra fejlesztettük

A Mannák kialakításánál törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálja a saját bőrtípusához illőt. A honlapon éppen ezért külön kategóriákat is létrehoztunk, ahol kifejezetten saját bőrtípusodnak megfelelően kereshetsz. Zsíros, pattanásokra hajlamos az arcbőröd? Próbáld ki például az Ében szappant, mely nemcsak az arcodra, hanem fürdéshez is ideális. Extra száraz, érzékeny a bőröd? Az olívás szappan a kedvenced lesz. Ha eltávolítanál a bőrödről mindent, ami nem oda való, válassz a Manna bőrradírok közül!

5. Vegánná teheted a teljes test- és arcápolási rutinodat

A vegánság nem csak életmód, a veganizmus ennél jóval többről szól. Egy szemléletmódot jelent, ami az élet szinte minden területére kiterjed. Ha táplálkozásodban már vegánná váltál, és most szeretnél egy lépéssel tovább menni és a fürdőszobádban is minden terméket vegánra cserélni, akkor a Mannával ezt megteheted. Csak és kizárólag növényi alapanyagokat használunk minden termékünkhöz. A talpadtól a fejed búbjáig mindenre találsz Mannát: sampon, balzsam, szappan, arctisztító, testradír, testvaj, folyékony szappan, krémdeó, és a sort még folytathatnám.

6. Etikus

Nagyon fontosnak tartom, hogy ha Mannát használsz, akkor ezzel a környezetet is véded. Számunkra természetes, hogy nem végzünk állatkísérleteket, és nem használunk olyan alapanyagokat sem, melyeknél az előállításhoz állatkísérleteket alkalmaztak. Erőfeszítéseinket a legrangosabb natúrkozmetikai elismerések bizonyítják: az összes Manna címkéjén megtalálod a Cruelty Free minősítést (az állatkísérlet-mentességünket jelzi), sőt a Cosmos Organic és Cosmos Natural minősítést is több termékre megszereztük

7. Gyengéd a bőrhöz

A Mannát sokan azért szeretitek, mert teljesen natúr, a természet legfinomabb kincseit gyűjtöttük össze és tettük bele, hogy csak a legtisztább forrásokból származó alapanyagok kényeztessék bőrötöket. Ez azt eredményezi, hogy a bőrödnek a leggyengédebb ápolásban lesz része.

8. Egyszerű a használata

A Mannák használata egyszerű, a legtöbb termékünk kombinálható a másikkal, például használhatsz egymás után többféle testvajat is, de az is előfordul, hogy egy szappan annyira beválik, hogy úgy döntesz, az arcápoláson túl már a testápoláshoz is azt fogod használni.

9. Közösség

Mi itt a Mannánál hiszünk a közösség erejében. Facebookon, Instagramon folyamatosan arra törekszünk, hogy minél több hasznos, érdekes és szórakoztató tartalmat megosszunk Veletek, és minket is hihetetlenül inspirál a sok visszajelzés, amit Tőletek kapunk. A Mannások szeretnek egymással beszélgetni, itt igazi közösségre találsz. A honlapon ráadásul mások véleményét is elolvashatod, és te is megírhatod tapasztalatodat kedvenc termékeidről.

10. Társadalmi felelősségvállalás

A végére hagytam az egyik legfontosabbat, ami nem más, mint a társadalmi felelősségvállalás. Itt a Mannánál folyamatosan adományozunk, évente többször is juttatunk rászorulóknak, kórházaknak, alapítványoknak és jótékony szervezeteknek. Termékekkel, eszközökkel segítjük őket. Ha neked is fontosak mindezek, akkor ez plusz egy érv arra, hogy Mannát használj.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet