Újra itt vannak, hogy téged kényeztessenek
Újra itt vannak, hogy téged kényeztessenek

Újra itt vannak, hogy téged kényeztessenek



Fantasztikus hírem van: a tiszta és természetes, vegyszer- és pálmaolajmentes különlegességek újra elérhetők a Manna-bolt virtuális polcain!


A hűvös, borongós őszi idővel együtt megérkeztek a Manna testápolók királynői is, hogy mesés illatukkal elrepítsenek egy színes, pompás rózsakertbe, vagy egy levendulamezővel körülvett mediterrán narancsligetbe. Egy egzotikusan édes virágoktól és citromfűtől illatozó zöld szigetre vágysz, vagy azt szeretnéd, hogy mesés csokis-kókuszos édességre emlékeztető illattal varázsoljanak el? A Manna testápoló habkrémek fenséges illatkompozíciói ezt az élményt adják neked!

Ha még nem találkoztál velük, ne tétovázz, szerezd meg őket, a csodásan könnyed, habos bőrápolók egyszerűen imádnivalóak!

Mesés összetevők, mennyei illatok


Az organikus kakaóvajból és szűz kókuszolajból készült könnyű és egzotikus Manna kakaóvajas habkrém szűz kókuszolajjal tökéletesen kényeztet.

A gyümölcs- és virágillatok rajongói is találhatnak fenséges kompozíciókat a habkrémek között. A sheavajjal és további ápoló növényi olajokkal készült habkrémeket 100% tisztaságú illóolajokkal készítjük. Próbáld ki a

Habosak, krémesek, könnyen kenhetőek, minden ízükben természetesek, és mint minden Manna, a habkrémek is pálmaolajmentesek.

Te melyiket próbáltad már?


Van egy tippem: szerezd be most mindet! 2017.10.12-ig szezonnyitó áron lehet a tiéd mind a négy 200 ml-es Manna testápoló habkrém!

FONTOS: Tartsd távol őket minden sugárzó hőtől: gyertyától, fűtőtesttől, sütőtől, hősugárzótól! A légies, habos Manna-testápolók 100%-ban természetes összetevőkből készültek, tartósítószer- és állagjavító-mentesek. A habkrémeket ezért szobahőmérsékleten vagy hűvös kamrában tárold, hogy tökéletesen habosak és krémesek maradjanak!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • Ünnepeld az őszt kuckós hangulattal! - blog

    Ünnepeld az őszt kuckós hangulattal!

    A nyár elragadó és a napfény is nagyszerű, de ha a stílusról van szó, az ősz mindent visz. Fogadd a hűvösebb évszakot tárt karokkal, és teremts meghitt pillanatokat az életedben!

    Megnézem
  • mindent a kakaóvajról! - blog

    Mindent a kakaóvajról!

    A kakaóvaj a legjobb barátod lesz a hűvösebb napokban. Arra is adok tippet, hogyan tárold ezt a csokoládéillatú organikus kincset!

    Megnézem
  • csak bundát ne! - blog

    Csak bundát ne!

    Tudtad, hogy a szőrmeipar a becslések szerint évente több mint 100 millió állat haláláért felelős?

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet