Ti döntöttetek: ez a Manna továbbra is kapható lesz!
ti döntöttetek: ez a manna továbbra is kapható lesz!

Ti döntöttetek: ez a Manna továbbra is kapható lesz!



Emlékszel, mi mindent kellett levennünk a polcokról, hogy helyet csináljunk 2016 új és visszatérő Mannáinak?

Minden évben eljön a pillanat, amikor el kell döntenünk, mely Mannák maradjanak velünk, és melyek legyen azok, amelyektől – legalábbis egy időre – elköszönünk. 

Minden búcsú szomorú, de vigasztal az, hogy tudom, részben egy új kezdet is. Bevallom, nehezemre esett már kiválasztani is a kivezetésre kerülő Mannákat, de nem tehettem mást. Néhányuknak át kell adniuk a helyüket, hiszen sok-sok kísérlet után elkészültek az új Mannák receptjei, és bevetésre készen állnak az alapanyagok is. A kivezetés nélkül hogyan is tudnánk új Mannákat bemutatni, és visszahozni a régi, nagy kedvenceket?

Ha Te is részt vettél a február eleji tavaszváró raktárkisöprésben, megkaptad a lehetőséget, hogy megmenthesd a kedvencedet. Napról-napra aggódva és kíváncsian néztem, hogy áll a szavazás. Bár szívem szerint mindet megtartottam volna, próbáltam hozzászoktatni magam a gondolathoz, hogy csak egyetlenegy győztes lehet.

Néhány nappal ezelőtt összesítettük a szavazatokat, és örömmel láttuk, hogy az egyik legkedvesebb Mannánk velünk marad! :)

A legtöbben a Manna organikus, tégelyes kakaóvajat választottátok, és nagyon jól tettétek! Nekem is nagyon hiányzott volna, ha búcsút kellett volna vennünk egymástól.

Hogy miért szeretik ilyen sokan pont a Manna Organikus kakaóvajat?

  • elvarázsol fantasztikus étcsokoládé illatával
  • természetes zsírban gazdag növényi vaj, ami kifejezetten gazdag E-vitaminokban
  • évszázadok óta használt természetes, növényi bőrápoló, használhatod ajakápolóként, arcápolóként vagy testvajként is
  • keverheted más vajakkal, pl. sheavajjal, vagy kókuszolajjal.

A tégelyes Manna organikus kakaóvaj továbbra is a Manna palettán marad, de kis türelmedet kell kérjem,időbe telik, míg újra feltöltjük a készleteinket. Kövesd a Manna Facebook-oldalát, és hírt adunk, amint újra kapható lesz!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Alexandra
    • 2016-03-02 08:47

    Juhuu, én is erre szavaztam! Köszönöm a többieknek is, hogy ezt tartottuk meg, anyukám nevében is, mert ő is nagyon odavan érte. =)

    • Alexandra
    • 2016-03-02 08:47

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet