Szempillanövesztés természetesen!
szempillanövesztés természetesen!

Szempillanövesztés természetesen!



Dús és hosszú pillák, melyek ráirányítják a figyelmet a ragyogó szemekre és mélységet adnak a tekintetnek. Ez minden nő álma, nem véletlenül. A gyönyörű szempilla a nőiség és az érzékiség szimbóluma. Mutatom, mivel serkentheted a szempillák növekedését, természetesen!

A szem a lélek tükre – szól a mondás, és talán éppen ezért tartják a nők olyan fontosnak minden kultúrában a szempillák hangsúlyozását, hiszen a szép pillák nemcsak keretezik a szemeket, de ki is emelik a tekintetet. Ráadásul a hosszú és dús szempillákat, akárcsak a hosszú és dús hajat, az egészséggel azonosítják.

Manapság hatalmas divat a műszempilla, de tudnod kell, hogy szempilláidat természetesen is dúsíthatod és növesztheted, és ez nemcsak esztétikai célokat szolgál, hanem valóban ápolja őket.

Ricinusolaj

Erről az olajról már hallhattál a hajápolás kapcsán. Nagyszerűen elősegíti a szőrnövekedést, és egy teljesen természetes megoldásról van szó: a ricinus gyógynövény magjából sajtolják ki az értékes olajat, mely igazi elixír elvékonyodott pilláidra. E-vitamin tartalmának köszönhetően táplálja őket, ráadásul a szálak további sérülését is meggátolja ez a természetes összetevő.

Kókuszolaj

A kókuszolaj egy univerzális olaj, melyet a sütés-főzés mellett a szépségápolásban is bevethetsz. Kellemes állagú, gazdag olaj, mely szintén bőven tartalmaz E-vitamint, és folyékony állapotban tiszta, selymes érintésű. Javaslom, hogy a szempillákra ne ugyanazt használd, mint a konyhában. Ha igazán természetes, 100%-os tisztaságú natúr különlegességre vágysz, akkor próbáld ki a mennyei illatú Manna organikus szűz kókuszolajat.

Édesmandula-olaj

Kellemes illatú, varázslatosan selymes olaj, melyet szinte beszippantanak majd a töredezett, kiszáradt pilláid. Ezt a halványsárga színű, bársonyos olajkülönlegességet a Manna-palettán is megtalálod! Gazdag omega-9 zsírsavakban, linolsavban és vitaminokban, hogy szépséged tündököljön.

Argánolaj

Ezt az egzotikus kincset Marokkó aranyának is nevezik, E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag, selymes, bársonyos olaj. Próbáld ki a Manna argán szépségolajat, mely hidegen sajtolt natúr különlegesség, benne a növény minden kincsével.

A fenti olajak közül akár mindet is kipróbálhatod, de az is jó, ha egyszerre csak egyel kísérletezel. Egy kis tégelybe helyezz egy teáskanálnyit az olajból, vagy pár cseppet mindegyikből. Ezt követően egy korong sminkvattát enyhén vizezz be és tedd az alsó pillasor alá. Erre azért van szükség, hogy amikor lecsukod a szemed, ne pislogd bele az olajakat a szemeidbe. Egy fülpiszkáló segítségével óvatosan kend be a pilláid az olajjal (a tövére is kerüljön az belőle!), majd nyugodtan hunyd be a szemeidet, hogy a pillák az enyhén nedves vattán pihenhessenek. A legjobb, ha minden este megcsinálod ezt a kis szépség rituálét. Fontos, hogy ne várj csodát egyetlen használattól, az eredményt jó pár hét után veheted észre, amikor a pilláid kezdik beszívni a natúr tápláló anyagokat és a sok vitamint. Akár egész éjszakára is fent hagyhatod, reggel pedig irány a tükör, hogy az eredményt megcsodáld!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet