Selymes kényeztetés tetőtől talpig
selymes kényeztetés tetőtől talpig

Selymes kényeztetés tetőtől talpig



Ha március után csatlakoztál a Mannázók táborához, Neked még újdonságok lehetnek a Manna testápoló habkrémek. Hogy mitől különlegesek? Elsősorban attól, hogy - bár a többi Mannához hasonlóan kizárólag tiszta és természetes összetevőkből készítjük őket tartósítószerek, színezékek és mesterséges illatanyagok nélkül -, habkönnyűek, krémesek, illatosak és könnyen kenhetőek.

Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretik krémes és könnyű testápolókkal kényeztetni magukat a hideg évszakokban, de a természetes bőrápolók mellett teszik le a voksukat, most nagyon elégedett leszel: ezek a habos, illatos finomságok egy szempillantás alatt új kedvenceiddé válnak.

A legkrémesebb kvartett

A habkrémek többségét organikus sheavajból készítjük, Édesmandula, Jojoba és Szezám Szépségolajakkal, tápláló E-vitaminnal gazdagítjuk őket, és vannak köztük, melyek 100%-os tisztaságú illóolajakat is tartalmaznak: Rózsa, Narancs és levendula, illetve Citromfű, ylang-ylang és bergamott illattal varázsoljuk őket csodálatosan finom és csábító bőrápolókká.

A nem mindennapi habkrémek között is kivételes a Kakaó- és kókuszvajas testápoló habkrém. Ez a Manna különösen érzékeny a hőmérsékletre, ezért erre a méltán népszerű kedvencre egyelőre még várnod kell rá egy kicsit, de nekem elhiheted, ha végre a kezedben tarthatod, az mindenért kárpótol majd.

 

Ha már tavaly is velünk voltál, számodra is akad újdonság: a Manna habkrémek királynőjét, a sheavajas, rózsa illatú testápoló habkrémet tovább tökéletesítettük, hogy minden alkalommal, amikor beleszippantasz a tégely tartalmába, egy hatalmas, virágzó rózsakertben érezhesd magad.

A tündérmesékből is megtanulhattad már, egyetlen csoda sem tart örökké

A Manna testápoló habkrémek minden év tavaszán el kell, hogy köszönjenek a hűvösebb idő beálltáig. Addig azonban mind a Tiéd lehet: 2015 szeptember 25-ig különösen ellenállhatatlan, bevezető áron.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet