Ők a szülinapi játék nyertesei!
Ők a szülinapi játék nyertesei!

Ők a szülinapi játék nyertesei!



Eljött a nagy pillanat, most végre kiderül, kik nyerték meg az ötödik Manna szülinap fődíjait!

Tudom, hogy már nagyon vártátok, úgyhogy nagy örömmel jelentem, megvolt a sorsolás, itt vannak a szerencsés nyertesek.

  • 1 óriási, eddig még sehol sem látott Giga Manna csomagot nyert P-né F. Regina, a Manna-paletta összes darabjával, összesen 173.590 Ft értékben.

Vegyszer-és pálmaolaj mentes, 100%-ban tiszta szappankülönlegességek, egzotikus vajak, szépségolajak, fürdőgolyók, illóolajak, ajak-és halántékbalzsamok, tejfürdők, pakolások... Egy saját Manna-univerzum vár rád, Regina. Gratulálunk, hamarosan közel 100 darab Mannával kopogtat nálad a futár. 

  • A következő nyertesünk B.G-né Babi, 1 db 2 főre szóló, 4 éjszakás, 5 napos félpanziós pihenést nyert a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel****  jóvoltából, 184.400 Ft értékben. Jó pihenést Neked! Hűsítő erdei séták és remek sportolási lehetőségek várnak rád az erdő mélyén! 

 


 

 


  • 3 db Yoga Bazaar jógaeszköz és jóga ruházati csomagot is kisorsoltunk, melynek értéke egyenként 88.600 Ft. Kedves, H. Flóra, M. Ildikó és G. Szilvia, Nektek minden adott lesz a jógagyakorlásoz, érezzétek jól magatokat! 

 

 


 


  • Az egyedülálló különdíjat, a személyre szabott, saját bőrtípusának megfelelő egy évre elegendő Manna szappant V-né M. Hajnalka nyerte. A szappanjához illő illatot ő választja majd ki a segítségemmel. Kedves Hajnalka, nagyon kíváncsi vagyok, milyen szappant készítünk majd Neked. Kókuszosat, kakaó- vagy sheavajasat, esetleg olívásat? Már alig várom!

2015. június 22-én - a törvényi előírásoknak megfelelően, közjegyző jelenlétében megtartottuk a sorsolást, melynek eredményét ezúton teszem közzé.

A nyerteseknek szívből gratulálok!

Ha Te is köztük vagy, a Tündéreink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!

 

Találkozzunk jövőre, a hatodik szülinapon is :)



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • Újra itthon – bőrápolási tippek nyaralás után - blog

    Újra itthon – bőrápolási tippek nyaralás után

    Mit tegyél, ha vége a nyaralásnak, és úgy érzed, hogy bár Te mindent megtettél, a bőrödre és a hajadra mégiscsak ráfér egy kiadós tápláló és hidratáló kúra?

    Megnézem
  • Így készítsd fel a bőröd a nyaralásra - blog

    Így készítsd fel a bőröd a nyaralásra

    Ha elutazol, szükséged lesz néhány extra tippre ahhoz, hogy hogyan vigyázz bőröd egészségére, akár vízpartra, akár a hegyekbe, fesztiválozni, vagy várost nézni mész.

    Megnézem
  • te is tehetsz a földért - blog

    Te is tehetsz a Földért

    Kedden olyasmi történt velem, amire mindig emlékezni fogok. Az a megtiszteltetés ért, hogy találkozhattam Jane Goodall-lal, világ legismertebb főemlőskutatójával, és egyik legnagyobb hatású környezetvédelmi aktivistájával, Dr. Urs Niggli-vel, akivel együtt küzdenek a fenntartható élelmiszer-termelésért.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Antónia
    • 2015-06-23 12:53

    Szívből gratulálok én is a nyerteseknek, biztosan jó érzés lehetett a neveteket látni a megajándékozottak között! Tavaly is részt vettem a szülinapi játékban - egyszerűen annyira jó a beharangozója, hogy vétek kimaradni, meg különben is: ki ne szeretne kedvezőbb áron Mannákhoz jutni - de úgy emlékszem akkor jóval több volt a szponzorok által felajánlott ajándék. Most meg lényegében kettő (az utazás és a jóga csomag), a másik kettőt Ti tettétek hozzá. Pedig biztos vagyok abban, hogy tavaly óta még ismertebbek és közkedveltebbek lettetek, ezért nem is értem hol marad a többi potenciális szponzor. Ha én lennék mondjuk egy trendi étterem, vagy ruhamárka esetleg ékszerbolt marketingese a megfelelő döntési jogkörrel felruházva hát én bizony értékelném, hogy nálatok Mannásoknál kincset érő adatbázis van - igényes, a minőségért magasabb árat is fizetni kész vásárlókkal és áldoznék a reklámért cserébe.
    Külön dícséret illeti a Manna saját marketing csapatát - annyira lelkesen, vonzón tálalva bírtok újból és újból vásárlásra, akkor is mikor elhatározom, hogy most aztán ellenállok - hisz kisebb raktárnyi Manna szappanom van már - de mégis, ki akar kimardani akárcsak egy szülinapi játékból, amikor Mannázni egy életérzés is. Mégegyszer gratulálok !

    • Antónia
    • 2015-06-23 12:53

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet