Milyen vegán játékkal lepd meg háziállatodat?
milyen vegán játékkal lepd meg háziállatodat?

Milyen vegán játékkal lepd meg háziállatodat?



Ugyan a Karácsony már sajnos régen elmúlt, de azért mindig jó érzés látni az örömöt valamelyik szerettünk arcán, amikor meglepjük valamivel.

Nem kell ennek nagy dolognak lenni, sőt, néha egy apró kis figyelmesség emléke egész életünkön át elkísér minket. Nem kivételek ez alól négylábú családtagjaink sem.

Ahogy Ő örül, nem örül úgy senki…

Ugye milyen jó érzés látni mások örömét? Mondjuk egészen biztosan zavarba ejtő lenne, ha valamelyik emberi szeretted fejezné ki ezt úgy, ahogy a kutyusaink szokták. Mert a kutyák aztán tudnak örülni!

Míg a cicák nagy része jobban lelkesedik az ajándék doboza vagy csomagolópapírja, mint a beltartalma iránt, addig a kutyák minden apróságtól földöntúli boldogságot élnek át és nem irigyek annyira, hogy ezt ne osszák meg velünk, gazdikkal.

De mivel is lepjük meg őket, ha vegán ajándékkal szeretnénk kedveskedni nekik?

Egészséges és finom

Fontos, hogy kutya szemmel lásd a világot, amikor örömet akarsz okozni neki. A legfontosabb számára nem az ajándék értéke, hanem hogy jó legyen az illata, ami kutyául inkább úgy hangzik, hogy jó legyen a szaga.

És persze finom legyen. Bár, kevés olyan dolog van, ami egy kutya számára nem ízletes és nem csábít rágcsálásra, azért fontos, hogy amit adunk, az egészséges legyen és veszélytelen. Ezért muszáj kifejezetten kutyák számára készített terméket vásárolni, hiszen azok úgy vannak elkészítve és olyan alapanyagokból állnak, hogy biztosan ne tegyenek kárt kedvenceinkben.

Rágni, rágni, rágni!

Akár kicsi, akár nagy, akár kölyök, akár felnőtt, egyet minden kutyus imád: rágni. Rengeteg növényi rágócsont közül tudsz választani, melyek igazán ízletesek és elég kemények ahhoz, hogy a hosszan tartó rágcsálás során fogkefeként is jó szolgálatot tegyenek. Fontos, hogy a kutyus méretének megfelelő rágókát válassz, mert a túl kicsi méret egy nagy kutyus számára akár fulladást is okozhat!

A kutyakekszek szintén nagyon népszerűek és vegán változatban is kaphatók. Sok hozzávaló ismerős lehet, mert a Mannák összetevői között is megtalálhatóak. Az eukaliptusz, a menta, nem csak számunkra kedvesek, szőrös családtagjaink is odavannak értük.

A vegán ajándékok közül mindenképp olyat válassz, amelyik a Mannákhoz hasonlóan nem tartalmaz semmilyen káros vegyi összetevőt vagy mesterséges színezéket.

Ha jutalomfalatban gondolkodsz, jó szívvel ajánlom az édesburgonyából és rizsből készült kis csomókat, vagy a puha rágócsíkokat, melyek búzából, kukoricából és napraforgóból készülnek.

Kutyabuli

Ha szülinapi partyban gondolkodsz kutyusod számára, elengedhetetlen a kutyatorta. De a csoki tilos a kutyusok számára, így tökéletes választás lehet egy vegán szülinapi süti, kókuszos-fahéjas ízesítésben. Már az illata is kitűnő kutyamágnes, de ha kedvenced és kis barátai megkóstolják, egészen biztosan Te leszel az évszázad gazdija!

Játék az élet

Napokon vagy akár hónapokon át tartó játékokat is vásárolhatsz kutyusodnak, amelyek szintén vegánok. Ilyen lehet például a természetes gumiból és rizspelyvából készült jutalomfalat tartó játék, melybe elrejtheted a vegán jutalomfalatokat és azok kicsalogatása órákra leköti kutyusodat.

De ezekből az alapanyagokból akár labdát, kabalaállatot vagy frizbit is választhatsz, a szórakozás garantált lesz!

De akárhogy is imádod kedvenced, ne felejts el mindig kezet mosni, miután megsimogattad őt, vagy játszottál vele. Sőt, ha náthás vagy, a simogatás előtt és után is ügyelj a kézmosásra! Ha betartod a higiéniai szabályokat, egészen biztosan semmilyen betegség nem állhat közétek!

A Manna szappanok közül bármelyiket bátran használhatod, hiszen mindegyik Manna vegyi anyagoktól mentes és tökéletesen megtisztítja kezeidet.

Nekem az aktuális kedvencem a Tündérkert szappan. Bár egyike az első Mannáknak, gyönyörű színe és csodálatos geránium és hibiszkusz illata a mai napig rabul ejti a szívem!

Jó kutyusozást kívánok Neked!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • sérült, károsodott a hajam télen. most mit tegyek? - blog

    Sérült, károsodott a hajam télen. Most mit tegyek?

    A telet lehet szeretni, vagy utálni, de egy biztos, a hideg nem jóbarátja sem a bőrünknek, sem a hajunknak. De nem kell hagynotok, hogy kénye-kedve szerint játsszon Veletek! Fel a fejjel! Együtt felvesszük a kesztyűt és a sapkát, hogy a hajatok ugyanolyan csodás legyen, mint a melegebb évszakokban!

    Megnézem
  • eukaliptusz – miért szeretik a koalák és miért a manna? - blog

    Eukaliptusz – Miért szeretik a koalák és miért a Manna?

    Az eukaliptusszal szemben senki sem közömbös. Nagyon lehet szeretni, vagy éppen nem szeretni, hiszen illata igazán intenzív és semmivel sem összehasonlítható. Azt tudjuk róla, hogy a koalák odáig vannak érte és mi is szívesen vesszük frissítő illatát. De vajon mitől ilyen népszerű? Vizsgáljuk meg kicsit közelebbről!

    Megnézem
  • a mosoly, ami megfizethetetlen - blog

    A Mosoly, ami megfizethetetlen

    Van egy mosoly, ami egy kis segítséggel még szélesebbre húzható, engedd meg, hogy bemutassuk neked a Mosoly Alapítványt és néhány mondatban meséljünk neked a missziójáról:

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet