A Mosoly, ami megfizethetetlen
a mosoly, ami megfizethetetlen

A Mosoly, ami megfizethetetlen



Te, aki ezeket a sorokat olvasod és mi, itt a Mannánál mindannyian hiszünk benne, hogy a pozitív gondolatok, a tenni akarás, a jó ügyek mellett való kiállás, a Föld védelme, az emberek, különösen a gyerekek védelme a prioritási lista élén állnak.

Próbáljuk a gyerekeinket és magunkat is a tudatos életre, az elfogadásra és a segítségnyújtásra nevelni.

Amikor felfedezünk egy olyan fantasztikus szervezetet, mint amilyen a Mosoly Alapítvány, akkor megerősödünk abban a hitünkben, hogy alapvető, de rendkívül fontos dolgokban hiszünk! Rádöbbenünk arra, hogy a biztonságos, kiegyensúlyozott gyermekkornál nincs fontosabb!

Engedd meg, hogy bemutassuk neked a Mosoly Alapítványt és néhány mondatban meséljünk neked hiánypótló munkájukról:

A súlyosan beteg gyerekeket több mint 20 éve segítő Mosoly Alapítvány a gyermekek természetes nyelvén – játékkal, mesével, alkotással - teszik megközelíthetővé, feldolgozhatóvá a hosszú betegség ideje alatt felhalmozódott feszültséget és lelki traumákat.

A kórházi osztályokon egyéni terápiáik során a gyerekek kreatív energiái felszabadulnak, szorongásuk oldódik, így a betegség passzív elszenvedőiből aktív, cselekvő szereplővé lépnek elő és együttműködve, könnyebben fogadják el a sokszor fájdalmas kezeléseket.

Kórházi terápiás foglalkozásaik és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportjaik Budapesten, Pécsett és Debrecenben elérhetőek. Évente kb. 400-450 terápiás foglalkozást tartanak mintegy 800 gyerek részvételével.

Egyedülálló tevékenységük hatékonyan egészíti ki, támogatja meg az orvosi kezeléseket. Munkájukat az egészségügyi intézmények szakembereivel szoros együttműködésben végzik, így az orvosi kezelések és a lelki rehabilitáció együtt, egymást erősítve hatnak a tartós gyógyulás érdekében.

Az ingyenes Mosoly-terápiák megtalálhatóak kórházakban, iskolákban és egyéb terápiás helyszíneken Budapesten, Debrecenben és Pécsen.

Ha úgy érzed, támogatnád munkájukat, kérlek látogass el erre az oldalra:

https://mosolyalapitvany.hu/hu/segiteni-szeretnek/penzbeli-tamogatas/

Az alapítványról további fontos infókat találsz a honlapjukon: www.mosolyalapitvany.hu

Ha szeretnéd az alapítványt a facebookon is követni, itt találod meg őket: https://www.facebook.com/mosolyalapitvany/

Kérlek, ne feledd, hogy hamarosan rendelkezhetsz az adód 1%-áról, ha úgy döntesz, hogy szívesen támogatnád hiánypótló munkájukat, akkor az alábbi adószámra hivatkozva tudod megtenni. 18674190-1-42

Köszönjük!

 

 



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet