Megvan a Manna rajzpályázat nyertese!
megvan a manna rajzpályázat nyertese!

Megvan a Manna rajzpályázat nyertese!



Nagyon nehéz volt kiválasztani, sokáig tanakodtunk, hogy ki legyen a nyertes, végül megszületett a döntés.

Rengeteg rajzot, szebbnél szebb alkotásokat, gondolatébresztő grafikákat kaptunk a pályázatra, volt, aki az állatvédelmet, az orangutánokat, mások a Földet, és voltak olyanok is, akik a Manna Tündéreket álmodták papírra. Jó volt látni a Mannát a ti szemeteken keresztül, ezúton is nagyon köszönöm mindenkinek a részvételt! :)

A nagy népszerűségre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az általunk legjobbnak ítélt alkotásokból egy montázst is készítünk, amit hamarosan a Facebook-oldalunkon láthattok.

Ennyi bevezető után következzen végre a lényeg:

A nyertes rajz készítője Nagyné Polgár Katalin, szívből gratulálunk neki!


A nyereménye 50000 Ft értékű Manna ajándékutalvány és egy póló, melyre az általa készített rajz kerül!

A Manna számára fontos Földünk védelme, ezért volt a rajzpályázat témája a környezetvédelem és az állatvédelem, a mottója a Save the Earth – Mentsd meg a Földet! A nyertes grafika a Manna Tündérek pólóját díszíti majd, melyet akkor viselnek, amikor önkéntes munkát végeznek, jótékonykodnak.

Még egyszer köszönjük, kedves Nagyné Polgár Katalin, hogy megálmodtad és megalkottad ezt a csodás rajzot: a segítségeddel a pólónk is tükrözheti az elveinket, a szellemiségünket!

Katalin meglepett egy fotóval, amelyen az általa tervezett pólót viseli! Nézd, milyen jól áll neki: 


A rajzpályázat szabályzatát itt olvashatod.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Lívia
    • 2018-03-26 19:27

    Gratulálok Katalinnak!! :) Csodaszép művek születtek, szerintem már a megalkotásuk is egy főnyeremény volt önmagában (az alkotás öröme és szeretete mindent visz... :) ). Bár én most nem tudtam részt venni a versenyen, de szuper lehetőségnek tartom ettől függetlenül is. Remélem, lesz még hasonló a jövőben! :)

    • Lívia
    • 2018-03-26 19:27
    • avatar
      • Katalin
      • 2018-03-27 20:58

      Köszönöm szépen! :-)

      • Katalin
      • 2018-03-27 20:58

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet