Már majdnem 6 éve együtt
már majdnem 6 éve együtt

Már majdnem 6 éve együtt



Az egyik legnagyobb mérföldkőhöz 2014-ben érkeztünk el az akkor alig több, mint 4 éves Mannával.

Ekkortól, vagyis már 5 éve és 9 hónapja tapossuk az utat a természetes kozmetikumok számára a dm drogerie markt-tal közösen. Amikor elkezdtük a közös munkát összesen 4 Manna szappan volt elérhető a dm polcain. Erre az időre ma is jó érzés visszaemlékeznem.

A kezdetek.

A bizsergető, büszkeség érzés, hogy az ismerősök megkeresnek, hogy „képzeld mit láttam a dm-ben!”, most is libabőrös érzéssel töltenek el. Négy szappan, a Manna alappilléreinek egy része, Ében, Dolce vita, Tündérvirág és Aloe vera citromfű szappanok. Ők törték az utat és bizonyították be, hogy a Mannákra nem csak a Manna webshopján, de az üzletek polcain is igény és szükség van.

Tulajdonképpen ennek a 4 csodás szappannak köszönhető, hogy mostanra 41 Mannával találkozhattok a dm boltokban, és a mára már virtuálissá is vált polcain is. Mostanra pedig már nem csupán szappanok, hanem egyéb test, arc, sőt fogápolási szerek is színesítik a kínálatot, így ha a dm-be mész, az egyre változatosabb palettának köszönhetően már elintézheted a család számára a természetes kozmetikumokból álló raktáratok feltöltését is.

Együttműködésünk során átéltünk már jó néhány dolgot, legutóbb a koronavírus megelőzésében segítettünk közösen, ennek eredménye, hogy májustól már a dm-ben is találkozhattatok a Higiéniai kéztisztító spray-el.

Természetesen nem állunk meg.

Hiszünk abban, hogy partnerségünk és egyre szorosabbá váló emberi együttműködésünk eredményeként még több otthonba, még több családhoz juthatunk el és tapasztalhatják meg egyre többen, hogy a természetes testápolás már nem csak álom, hanem a Mannákba zárt valóság!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • ezt edd a stressz ellen! - blog

    Ezt edd a stressz ellen!

    A stressz sajnos életünk minden szeletébe be tudja enni magát. Az pedig nem is kifejezés, hogy mennyire káros! Pusztítja a testünket és a lelkünket egyaránt, ráadásul a ránk hatással lévő stressz tönkre teheti a környezetünkkel való kapcsolatunkat is.

    Megnézem
  • készíts cukormentes házi baracklekvárt! - blog

    Készíts cukormentes házi baracklekvárt!

    A baracklekvár aranyló színe a leghidegebb napokon is felmelegíti a szíved, és visszahozza a nyár hangulatát. Ráadásul csodás íze és illata minden sütit feldob, sőt, kenyérre kenve is elképesztően finom! Ha pedig az egész család összegyűlik a befőzésekor, akkor igazi élménnyé fog válni az a nap, és az együtt töltött időt minden egyes kanál lekvár vissza fogja idézni számotokra.

    Megnézem
  • készíts házi levendula fagyit! - blog

    Készíts házi levendula fagyit!

    Imádom a levendula színét és illatát. Egy levendulamező igazán lenyűgöző látványt nyújt, különösen, amikor a virágok lengedeznek a lágy, nyári szellőben. Olyan nyugtató, csodásan illatos és ámulatba ejtően gyönyörű! Ráadásul rengeteg jótékony tulajdonsága mellett még ehető is!

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet