Már csak 3 nap és az ajtók záródnak!

már csak 3 nap és az ajtók záródnak!

Már csak 3 nap és az ajtók záródnak, nincs több kedvezmény!

Ezen a héten ünnepelte Emilke fiunk a hatodik szülinapját, ezért nagy bulit csaptunk. 

Úgy döntöttünk, hogy 6 napig tartó móka és kacagást rendezünk, melynek ma egy újabb állomásá- hoz értünk. 

Ma együtt ünnepel az egész család,  nagypapák, nagymamák, nagynénik és nagybácsik, kicsi és nagy unokatesók, egyszóval mindenki, aki él és mozog.

A hat napos születésnapi akcióból három már eltelt...

...és jött is rengeteg leleményes új vásárló, aki felismerte, hogy itt az ideje kipróbálni a Mannaszappanokat, hiszen ilyen olcsón lehet, hogy soha többet nem tudsz hozzájutni. De megrohamozták a boltot legkedvesebb visszatérő vásárlóink is, akik már ismerik természetes alapanyagokból készített termékeink előnyeit, ezért gyorsan lecsaptak a nem mindennapos kedvezményre.

Még 3 napig 6% kedvezménnyel vásárolhatsz!

Ha 2010. szeptember 28-ig bármilyen terméket vásárolsz az online webáruházunkból, akkor a kuponkódod beírásával megkapod a 6%-os kedvezményt. Ráadásul minden 6. megrendelő csomagjába még egy ajándékot is elrejtünk!

Kuponkód, amit a vásárláskor a pénztárnál tudsz érvényesíteni: HATOSAJANDEK ‹‹‹ ezt írd a kuponkód mezőbe.

Klikk ide az online bolt megnyitásához›››Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

 • hatos ajándék - hat napig

  Hatos Ajándék - Hat napig

  Nagy nap ez a mai nekünk, mert Emilke kisfiunk ma lett 6 éves :) Szeretnénk Veled megosztani az örömünket, így 6 napig tartó móka és kacagást rendezünk!Ha ma (2010. szeptember 22-én), vagy a következő 6 napban rendelsz bármilyen terméket az online webáruházunkból, akkor a kuponkódod beírásával megkapod a 6%-os kedvezményt. Ráadásul minden 6. megrendelő kap még egy ajándékot is, amit a csomagjában rejtünk el!

  Megnézem
 • zöld tea

  Zöld tea

  Tudtad, hogy a zöld tea eszméletlenül hatékony méregtelenítő?A minap egyik kedves vásárlónk, Ildikó, zöld teával kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg velem, én pedig úgy gondoltam, hogy ezt Feléd is továbbítom.A múltkori blog bejegyzéssel kapcsolatban sok visszajelzést kaptam, amiből arra következtetek, hogy sokakat érdekel a téma. Szeretnék egy kicsit mélyebben beleásni, és ha már a Sors így hozta – stílszerűen -, kerüljön terítékre elsőként a zöld tea! „ZÖLD TEA, csupa nagybetűvel.Nem olyan régen kezdtem el rendszeresen inni az igazi, szálas zöld teát. Azt kell mondjam, hogy első osztályú méregtelenítő! Már az első pár napban elkezdte látványos méregtelenítését, tele lett az arcom pattanásokkal, de már szerencsére szépen lassan múlnak. És ahogy múlnak, érzem, hogy sokkal szebb és finomabb lett az arcbőröm, sőt selymesebb érzést is kelt, és még a zsírossága is csökkent. Ez az egyik, ami nekem nagyon bevált, persze túl kell esni az első pár héten, amíg esetleg látványos tüneteket is okoz a méregtelenítés.  Amit még ki fogok próbálni, hogy ha már kiáztattam a teát, akkor csinálok még egy főzetet és azzal fogom borogatni az arcom.”

  Megnézem
 • méregtelenítés hatékonyan

  Méregtelenítés hatékonyan

  Méregtelenítés hatékonyan – avagy ételt egyél, ne kemikáliát!Amikor szóba kerül a méregtelenítés, abban többnyire mindenki egyetért, hogy szükség van rá. Mindenki másképp csinálja – ezt is - : vannak lustábbak, akik étrendkiegészítőkkel, kapszulákkal próbálkoznak, és vannak bevállalósabbak, akik akár egy egyhetes böjtbe is belevágnak a méregtelenítés kedvéért.Akár így, akár úgy, a méregtelenítés jó dolog, a baj csak az, hogy amikor vége van, újra a régi, megszokott ételek kerülnek az asztalra. Fordítsd át a méregtelenítést, és – ahogy a fürdőszobában is -, próbálj minél kevesebb vegyszerekkel kezelt, vegyszereket tartalmazó „műkajákat” bevinni a szervezetedbe. Hidd el, ezzel többet teszel az egészségedért, mint az esetleges méregtelenítgetésekkel!

  Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet