Mannák nyaraláshoz
mannák nyaraláshoz

Mannák nyaraláshoz



Többen is kérdeztétek, nyaraláshoz milyen Mannákat csomagoljatok ezért gyorsan összeírtam neked, mit viszek idén magammal.
Itt a listám a kedvenc és nélkülözhetetlen „nyaralós” Mannáimról:

Tusfürdő

Nem kérdés, mindkét vadiúj Manna velünk jön! A praktikus csomagolást kapott narancsvirág és a rozmaringos-borsmenta illatú Manna tusfürdők utazásra születtek, vétek lenne őket otthon hagyni.

Arctisztító szappan

Akár vízpartra, akár városnézésre, fesztiválra, vagy a hegyek közé mész, legyen veled a bevált szappanod. Az otthonitól eltérő környezet, a napsugárzás, a sok-sok szabadban töltött idő, az izzadás és a por miatt különösen fontos a bőrtípusodnak megfelelő arcápolás.

Testvaj

Az egyik legrégebbi kedvencem, a Mannák egyik legfontosabb alapja a nyers, finomítatlan, organikus sheavaj. Ebből akár két tégellyel is viszek magammal, egyet a lábfejem ápolására, amelyet különösen igénybe vehetnek a forró homokban mezítláb járkálás és a hosszú gyalogtúrák is. Rengetegszer kisegített már.

Egy másik tégely sheavajat viszek magammal test- vagy akár arcápoláshoz is. Akár hűvös, szeles helyre visz az utam, akár a perzselő forróságba, mindenképp jó szolgálatot tesz a bőrömnek esténként.

Szépségolaj

Reggel gyakran csak egy virágvizes vattával törlöm át az arcom, és egy-két cseppet használok a kedvenc szépségolajomból.


Kókuszolaj

Tengerparti nyaraláshoz nélkülözhetetlen: egy kis flakon, pumpás kókuszolaj csodát tesz a sós széltől, tengervíztől és napsütéstől igénybevett hajammal.

Virágvíz

Mindenképp velem kell jönnie, fantasztikusan frissítő, diszkrét illatát semmire sem cserélném egy fülledt nyári napon. Az ágyneműre is fújhatsz belőle, és arctisztításhoz, tonizáláshoz is bevetheted.

Krémdeó

Természetesen a kedvenc krémdeóm nélkül sem indulok útnak ilyen izzasztó időben. Egy apró tégely ebből is mindig a táskámban lapul.

Fogkrém

Legyen nyaralás alatt is vegyszermentes a fogápolás!

+1 A  napkrémről se feledkezz meg!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet