A mangó, mint a szerelem, a termékenység és a halhatatlanság szimbóluma!

a mangó, mint a szerelem, a termékenység és a halhatatlanság szimbóluma!

Tudtad, hogy a mangó a szerelem, a termékenység és a halhatatlanság szimbóluma?

És azt tudtad, hogyan kerül a szerelem szimbóluma a dobozba?

A legenda szerint Surya Bai, a Nap lánya aranylótusszá változva menekült az őt üldöző boszorkány elől. A király beleszeretett a gyönyörű virágba, de a bosszúra éhes boszorkány elégette azt.

A hamuból szép mangófa hajtott. A király beleszeretett a virágjába, majd a termésébe. Amikor a termés beérett, leesett a földre, és előjött belőle a gyönyörű Surya Bai, a Nap leánya. A király boldogan ismerte fel benne rég elveszettnek hitt kedvesét, és boldogan éltek, amíg meg nem haltak.

És hogy miért is meséltem mindezt most el Neked?

Örömmel mutatom be Neked a mannavajak legújabb családtagját, a mangóvajat. A mangót nem csak megenni élvezet, hanem bőrre kenve is igazán tápláló hatású.

Tudtad, hogy a gyümölcs magjából sajtolják ezt a teljesen természetes, tiszta vajat, amely dúskál a vitaminokban, antioxidánsokban, és minden megtalálható benne, ami a bőrt egészségessé, széppé teszi?

Szeretnél többet tudni róla? Klikk ide ››



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • csipkerózsika kedvenc bőrápoló olaja

    Csipkerózsika kedvenc bőrápoló olaja

    Csipkerózsika kedvenc bőrápoló olaja: a C-vitamin bomba csipkerózsaolajA csipkerózsa (vadrózsa – Rosa canina) termését augusztus végétől kezdik el szedni, mert ilyenkor a legnagyobb benne a C-vitamin tartalom...Olyannyira, hogy a gyümölcsökkel összehasonlítva is a legtöbb C-vitamint tartalmazza: kb. 10-szer annyit, mint pl. a citrom. Lehet belőle lekvárt, szörpöt, likőrt és egyéb nyalánkságokat készíteni, de amit most szeretnék mutatni Neked, ennél egy picit különlegesebb. 

    Megnézem
  • méregtelenítés és tisztítás egy lépésben

    Méregtelenítés és tisztítás egy lépésben

    Méregtelenítés és tisztítás egy lépésben, mindez úgy, hogy közben még jól is esik? Igen, íme a legújabb Manna csoda, az új, Manna SPA család első darabja: Tündérkert szappanA spa latin eredetű kifejezés, melynek jelentése "sanus par aquam" (vízből egészséget meríteni), melynek lényege, hogy vizet és vízből származó anyagokat (iszap, alga, ásványok, só, gőz) használnak a szépítéshez, gyógyításhoz vagy egyszerűen csak ahhoz, hogy jól érezd magad.A legújabb mannaszappannal most egyszerűen a fürdőszobádba varázsolhatod ezt az érzést, hiszen ez a szappan attól különleges, hogy rózsaszín agyagot tartalmaz."Szépnek szép, de miért jó ez nekem?" 

    Megnézem
  • csinálj sampont házilag!

    Csinálj sampont házilag!

    Készíts sampont házilag! Annak, aki nem szereti a szappanos hajmosást, de szeretné a samponját lecserélni, itt egy olcsó, hatékony, környezetbarát, személyre szabható alternatíva!  Nem lesz másra szükséged, mint szódabikarbónára, vízre, almaecetre vagy citromra/citromlére. Ha szeretnéd, felturbózhatod különféle illóolajokkal, így egy lépésben kezelheted a hajad különféle problémáit is.      Tehát a recept egyszerű, kétféleképpen használhatod, rajtad múlik, Neked melyik válik be, tessék kísérletezni!

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

  • avatar
    • Felhasználó
    • 2012-06-15 16:47

    nagyon jók és gratulálok

    • Felhasználó
    • 2012-06-15 16:47

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet