Méregtelenítés és tisztítás egy lépésben

méregtelenítés és tisztítás egy lépésben

Méregtelenítés és tisztítás egy lépésben, mindez úgy, hogy közben még jól is esik? 

Igen, íme a legújabb Manna csoda, az új, Manna SPA család első darabja: Tündérkert szappan

A spa latin eredetű kifejezés, melynek jelentése "sanus par aquam" (vízből egészséget meríteni), melynek lényege, hogy vizet és vízből származó anyagokat (iszap, alga, ásványok, só, gőz) használnak a szépítéshez, gyógyításhoz vagy egyszerűen csak ahhoz, hogy jól érezd magad.

A legújabb mannaszappannal most egyszerűen a fürdőszobádba varázsolhatod ezt az érzést, hiszen ez a szappan attól különleges, hogy rózsaszín agyagot tartalmaz.


"Szépnek szép, de miért jó ez nekem?"
 

Rózsaszín, érzékien andalító illatú és krémes, selymes a habja, mi az? 

Ez a Manna SPA család legújabb darabja, egy olyan szappan, amelyik nemcsak színe miatt számít igazi különlegességnek. Tisztává, ragyogóvá, üdévé teszi a bőrt, mindezt úgy, hogy még élmény is fürdeni vele. Ezt a SPA-érzést pedig rózsaszín agyag tartalmának köszönheti.

Bármilyen bőrtípusra ajánlott, ám különösen a száraz, érzékeny és az érett bőr szereti. Alaposan megtisztítja – szinte kiszívja – a szennyeződéseket és méreganyagokat, amik felhalmozódtak a bőrben, és az elhalt hámsejtek eltávolításával meg is újítja azt. Ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz. 

Te is megérdemled a kényeztetést, kattints ide és szerezz be egy vadi új Tündérkert szappant magadnak most ›› 

Ha a Tündérkert szappanról szeretnél visszajelzést írni, vagy elolvasni a többiek véleményét, akkor azt itt tudod megtenni ›› 

  



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • csipkerózsika kedvenc bőrápoló olaja

    Csipkerózsika kedvenc bőrápoló olaja

    Csipkerózsika kedvenc bőrápoló olaja: a C-vitamin bomba csipkerózsaolajA csipkerózsa (vadrózsa – Rosa canina) termését augusztus végétől kezdik el szedni, mert ilyenkor a legnagyobb benne a C-vitamin tartalom...Olyannyira, hogy a gyümölcsökkel összehasonlítva is a legtöbb C-vitamint tartalmazza: kb. 10-szer annyit, mint pl. a citrom. Lehet belőle lekvárt, szörpöt, likőrt és egyéb nyalánkságokat készíteni, de amit most szeretnék mutatni Neked, ennél egy picit különlegesebb. 

    Megnézem
  • Élvezd az aromaterápia jótékony hatásait bárhol, bármikor

    Élvezd az aromaterápia jótékony hatásait bárhol, bármikor

    Élvezd az aromaterápia jótékony hatásait bárhol, bármikor! Könnyen készíthetsz magadnak saját aromaterápiás „zsebkészletet”, amit akár éjszakára az ágyad mellé, vagy az irodába, de akár az autódba is könnyen elvihetsz...Hozzávalók:  

    Megnézem
  • illóolajak és hatásuk

    Illóolajak és hatásuk

    Illóolajak és hatásukAromaterápia vizsgára készülve – összekötve a kellemeset a hasznossal - gondoltam megosztok Veled is egy pár érdekes dolgot:Itt van mindjárt az a tény, hogy az illóolajak belégzésük során a szaglópályák útján hatást gyakorolnak a limbikus rendszerre. A szaglás az egyetlen érzékszervi működésünk, amelynek révén a központi idegrendszer közvetlen kapcsolatban áll a külvilággal. 

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet