Kukába a műanyag tusfürdős flakonoddal

kukába a műanyag tusfürdős flakonoddal

Kukába a műanyag tusfürdős flakonoddal, most egy igazi kókuszdióból hasított egzotikus szappantartót kaphatsz érte cserébe!

Mint tegnapi bejegyzésemben is írtam, manapság a fürdéshez használatos tusfürdők és samponok brutális vegyszereket tartalmaznak és fejlesztésük során állatokon kísérleteznek a szépségIPAR óriásvállalatai.

Sokan azért használnak mégis tusfürdőket, mert sokkal kényelmesebbnek, színesebbnek és illatosabbnak tartják és páran pedig azért, mert ez tűnik számukra az egyetlen alternatívának.

Amennyiben úgy érzed, nehezen mondanál le a tusfürdőről, mert a szappan használata kényelmetlenebb, nehezebb a tárolása és foltot hagy a kádon, az nem a TE hibád!



Ha olvastad már leleplező cikksorozatomat, melyben rávilágítok a szépségIPAR sötét oldalára, akkor számodra is világos, hogy legjobban teszed, ha mihamarabb száműzöd a szintetikus kemikáliákat a fürdőszobádból. (Ha nem vagy még feliratkozva a cikksorozatra, akkor klikk ide és az oldal alján feliratkozhatsz.)

Szeretném, ha tudnád, hogy most elsősorban az egészségedről van szó és nem a kényelmedről. Arról nem is beszélve, hogy minél többen használunk természetes összetevőkből készített termékeket, annál kevesebb állaton fognak kísérletezni a multik és annál kevesebb műanyag dobozt hagyunk a Földön az utódaink számára.

Gondolj a holnapra és dobd ki a kukába a tusfürdős flakonodat és megajándékozlak egy igazi kókuszdióból hasított egzotikus szappantartóval!

Amennyiben mostanában készülsz első szappanodat beszerezni, akkor eszméletlenül hasznos lesz számodra az ajándékom. Éppen olyan hasznát fogod venni, mintha zacskós tejet készülnél  kibontani műanyag tejtartó nélkül, és egy tündér a kezedbe nyomna egy régi tejtartó dobozt. 

Ha nem emlékezel a zacskós tejtartóra, akkor is nagyon fogsz örülni a kókuszdióból hasított csodálatos szappantartónak, mely a fürdőszobádba varázsolja a pálmafák varázslatos hangulatát.

És ez még nem minden!

Amennyiben 5 ezer forint felett vásárolsz, úgy megajándékozunk még egy felbecsülhetetlen értékű, de jelenleg még 990.- forintért hozzáférhető Manna kedvence COCO szappannal is, melyről további információkat itt olvashatsz.

 

Tehát, ha most lecsapsz a fantasztikus szappanokra és fürdőgolyókra, akkor az alábbi ajándékokat díjmentesen megkapod megrendelésed mellé:

  1. kókuszdióból hasított egzotikus szappantartó (minden vásárláshoz, függetlenül a vásárlási értéktől)
     
  2. Manna kedvence COCO 100 grammos színtiszta natúrszappan (5 ezer forint feletti vásárlás esetén - a szállítási díj nem számít bele)

Mit kell tenned annak érdekében, hogy bezsebeld az ajándékokat?

A kókuszdióból hasított szappantartó megszerzéséhez elegendő, ha valamit vásárolsz az online szappanboltban és máris megkapod.

(Vége a promóciónak!)

Amennyiben szeretnéd megkaparintani a COCO szappant is, úgy a szállítási költségen kívül legalább 5 ezer forint értékben kell vásárolnod, majd tegyél a kosaradba egy COCO szappant is. A kupon kód mezőbe írd be ezt a kódot:

 MANNACOCO , majd nyomd meg az "Érvényesítés" gombot a kupon beváltásához, és  a COCO szappan árát máris levonjuk.

Itt az ideje tehát, hogy kipróbáld, milyen csodálatos érzés egy igazi natúr szappannal fürdeni és a nyári hőségben a borsmenta fürdőgolyó frissítő hűsében felfrissülni. 

Siess, mert csak az első 30 vásárlónak adunk ajándékokat. Amint beérkezett 30.-ik megrendelés, a MANNACOCO kupont nem fogja elfogadni az áruház, tehát a kuponkód ismerete nem jelent automatikus kedvezményt! Tegyél egy próbát, megéri :)



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • 3 szomorú tény

    3 szomorú tény

    3 szomorú tény és egy csodálatos ajándék, amiért érdemes azonnal kidobnod a tusfürdődet a fürdőszobádból!A szépségedért állatoknak kell szenvednie!Szomorú tény 1.:  A szépségedért állatoknak kell szenvednie! A PETA nemzetközi állatvédő szervezet felmérése szerint az állatkísérletek 63%-át a hadiiparban alkalmazzák, 31%-kal pedig a kozmetikumokat tesztelnek. Csupán 6%-uk az, amit gyógyászati célból végeznek. 

Kimondhatjuk tehát, hogy a legtöbb tusfürdő fejlesztése során kozmetikai állatkísérleteket végeznek. Ha Te is nemet mondasz a tusfürdőre, akkor a döntéseddel állatok életét mentheted meg.Szomorú tény 2.:

    Megnézem
  • aszalt fekete bodza

    Aszalt fekete bodza

    Aszalt fekete bodza Lassan elvirágzik a bodza, de sebaj, mert a termés sem fog kárba veszni (feltéve, ha nem főztél az összes virágból szörpöt…).    

    Megnézem
  • esőben ingyen szállítjuk a szappanokat!

    Esőben ingyen szállítjuk a szappanokat!

    Esőben ingyen szállítjuk a szappanokat!Bár a májusi eső aranyat ér, nekem is elegem van már belőle. Szívem szerint egész nap egy forró kádban ülnék, és szappanbuborékokat fújnék a srácaimmal.Tudom, hogy Neked is eleged van már a borús időből és Te is baromira várod már, hogy hétágra süssön végre a nap. Szeretnék egy kis napfényt vinni az életedbe, ezért úgy döntöttem, hogy ezen a héten ingyen szállítunk ki minden 5 e Ft feletti szappan és fürdőgolyó megrendelést, melyet előreutalással egyenlítesz ki.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

  • avatar
    • László
    • 2013-06-24 05:29

    kókuszdió szappantartó, tetszik :) Akarok ^.^ Lesz valamikor?:)

    • László
    • 2013-06-24 05:29
    • avatar
      • Varga-Darabos Andrea
      • 2013-06-24 12:15

      Ez a fajta szappantartó már nem lesz.

      • Varga-Darabos Andrea
      • 2013-06-24 12:15
  • avatar
    • Felhasználó
    • 2012-11-26 14:16

    Nem lesz már kókuszdióból készült szappantartótok? Jó lenne, ha árulnátok!!!Tudom, hogy ez régen volt, de talán lehetni ismét.További szép napot: Margó

    • Felhasználó
    • 2012-11-26 14:16

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet