Karácsonyi Manna kincsek
karácsonyi manna kincsek

Karácsonyi Manna kincsek



Évről évre nagy fejtörést okoz nekem is, hogyan díszítsem fel idén a lakást, milyen színű díszekbe öltöztessem a karácsonyfát, milyen ételekből álljon a karácsonyi menü, és persze az sem kis feladat, hogy kitaláljam, idén milyen új ajándékokkal rukkoljak elő. A közeli családtagok ajándéklistáit már az őszi falevelek összesöprésével egy időben kitalálom, de van jó néhány olyan ismerősöm, távolabbi családtagom, akiknek én is Mannát ajándékozok.

Hogy miért? Mert pl. idén készítettünk egy új, különleges, téli hangulatot ébresztő, illatos vajat: elárulhatom, hogy a Téli álomra különösen büszke vagyok. Ez a vaj nem csupán gondosan ápol, de egyenesen egy hófödte tájra repít, ahogy beleszippantok, szinte érzem, ahogy a talpam alatt roppan a hó, és ahogy a bőrömre simítom, indulnék azonnal a sílécekért, pulóverekért, anorákokért.

Azt is elmesélem most Neked, mi járt a fejünkben, hogyan állítottuk össze az idei exkluzív, díszdobozos és csak limitáltan elérhető Manna csomagokat. Remélem, segít kiválasztanod, kinek melyik lesz a tökéletes ajándék.

Minden Manna karácsonyi díszdobozt úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen törődnöd azzal, hogy a megajándékozott milyen bőrtípusú vagy korú: ezekkel a színtiszta összetevőkből készült, vegyszermentes és exkluzív díszdobozos összeállításokkal biztosra mehetsz.

A legnagyobb dobozunkba, a Csillagszóróba rejtettük el a Manna paletta legtöbb darabját: találsz benne tiszta, a legnagyobb nemzetközi minősítéseknek is megfelelő Argán szépségolajat, Prémium mangóvajat, fürdőgolyót, két bőrápoló szappankülönlegességet, egy vaníliás ajakbalzsamot, 100%-os édesnarancs illóolajat, halántékbalzsamot, és egy szép nagy dobozzal a Téli álomból.

A Csengettyűk hat tégelynyi vegyszermentes ápolót tartalmaz: alumínium sóktól mentes krémdeókat, kőolajszármazékoktól mentes ajakbalzsamot, illatos sheavajat, az egzotikus gyümölcs magjából kivont Prémium Mangóvajat, és levendula illattal kényeztető halántékbalzsamot.

A Finomságok ínyenc ízelítőt ad a Mannák legjavából: illatos, a problémás és érett bőrt egyaránt kímélően ápoló bőrregeneráló Tündérkert szappan, a minden bőrtípusra bevethető, tömény hatóanyagokat tartalmazó Argán Szépségolaj, a legérzékenyebbeknek megalkotott illatmentes krémdeó, az egyenesen Ghánából érkező Prémium sheavaj, és a diszkréten színező ajakápoló balzsam, a Színes csók egyszerűen ellenállhatatlan csapatot alkot.

A Karácsonyi Száncsengő a leginkább karácsonyi díszdobozos Manna összeállítás. Az idei év téli Manna vaja, az édesnarancsos, ánizsos, fenyőillatú Téli álom mellé kifejezetten karácsonyi hangulathoz illő Mannákat válogattunk: COCO fahéjas szappant, Gyömbéres kecsketejes szappant, Édesmandula szépségolajat, és az enyhén füstös illatú Prémium sheavajat.

A Kedvességgel meglepheted azokat, akik még csak most szeretnék jobban megismerni a Manna ápoló, tápláló, vegyszer-és pálmaolaj-mentes szappanjait: négy különböző, arctisztító, illatos és ápoló olajokban gazdag szappankülönlegességet ajándékozhatsz egyetlen elegáns dobozban.

Neked melyik lesz idén a kedvenced?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet