Irány a természet!
irány a természet!

Irány a természet!



Síelsz, futsz, kirándulsz? Nemcsak nyáron kell védened a bőröd a Naptól, izzadságtól. Összegyűjtöttem Neked néhány hasznos tippet, mire érdemes figyelned, és magaddal vinned:

Fényvédő krém:

Kifejezetten arcápolásra valót válassz, és fontos, hogy kémiai szűrők helyett cink-oxidot tartalmazzon. Akár naponta többször is kend be vele a szabadon hagyott felületeket, így csökkentheted az UV-sugarak bőrödre gyakorolt bőrkárosító hatását.

Ajakbalzsam:

Ebből is választhatsz fényvédő faktorosat, azonban tudnod kell: a szádra kent kozmetikumok szinte biztosan bekerülnek a szervezetedbe.Ha ezt szeretnéd elkerülni, válaszd a Manna ajakbalzsamok bármelyikét; garantáltan olyan tiszta összetevőkből készülnek, amelyeket akár meg is ehetnél.

Kré
mdeó:
Hiába a vastag ruha, az aláöltözet, érdemes ilyenkor is figyelmet fordítani a fokozott izzadás okozta kellemetlenségekre. Az izzadásgátlók eltömíthetik az izzadságmirigyeid, fájdalmas, gyulladt duzzanatokat okozva a hónaljadban. Ilyen esetben érdemes natúr krémdeóra váltanod, a Mannák között Te is megtalálhatod a Neked megfelelőt.

Folyadékpótlás:

Erről se feledkezz meg, télen sem. Vigyél magaddal elegendő folyadékot, és a kiizzadt folyadékot is pótold.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet