Férfi és női szépségápolás: a Manna a közös pont
férfi és női szépségápolás: a manna a közös pont

Férfi és női szépségápolás: a Manna a közös pont



Tapasztalataitok tanulmányozása mindig nagy örömmel tölt el (nem beszélve arról, hogy hány remek új ötletet kaptam már így). Talán mégis azok a hozzászólások a legkülönlegesebbek, amelyekből kiderül, hogy a Mannák korántsem csak a nők körében népszerűek, a férfiak épp úgy szeretik őket.


Megesik, hogy egy szappanunk az egész család kedvencévé válik, ahogyan az is, hogy a kifejezetten a férjnek vásárolt Manna tusfürdő zuhanyozásra csábítja a feleséget is – aki legközelebb már magának is rendel belőle.

Az ilyen történeteket látva önkéntelenül is elgondolkodom: tényleg olyan nagy lenne a különbség a férfi és a női szépségápolás között?

Vagy van közös pont? Vajon bátran használhatják férfiak és nők ugyanazokat a Mannákat?

A válasz természetesen igen, az igényes natúr bőrápolás mindkét nemnek jár.

Sokak szemében tartja magát a tévhit, miszerint egy férfi számára tulajdonképpen mindegy, milyen tusfürdőt vagy szappant használ, csak legyen „férfias” az illata és lehetőleg sokáig kitartson. Egyes férfiak talán valóban ódzkodnak attól, hogy tudatosan, megfontoltan válasszanak saját maguknak kozmetikumokat.

De már rég szertefoszlott az a sztereotípia, hogy egy „igazi” férfit nem érdekli a szépség- és a bőrápolás. Ma már nemcsak, hogy nem ciki, hanem kimondottan rokonszenves, ha egy férfi törődik az ápoltságával, a tisztáságával, a megjelenésével.

A Mannások szerint a férfiak éppen annyira értékelik a minőségi (és lehetőleg vegyszermentes, natúr) kozmetikumokat, mint a nők, legfeljebb lehet, hogy maguktól nem járnak utána, mit is érdemes kipróbálni, egy kis bátorításra van szükségük.

Ezért lehet kedves a Manna mindkét nem számára:

  • A hidratált, selymes bőr érzése közös vágy. Alapvetés, hogy az egészséges, hidratált bőr nemcsak a nők kiváltsága, hanem éppen úgy megérdemlik a férfiak is. Ez pedig azokkal a gyengéd Mannákkal valósulhat meg legkönnyebben, melyek a mindennapi bőrápolásban segítenek, mint például a natúr szappanok.

  • A bőrproblémák sokszor azonosak. A férfiaknak ugyanúgy lehetnek (és vannak is) bőrproblémáik. És ma már senki sem várja el tőlük, hogy csak elszenvedjék a száraz, érzékeny vagy zsíros arcbőr okozta kellemetlenségeket. A nők és a férfiak bosszúságai ráadásul nem is térnek el annyira, gondoljunk csak a pattanásokra. Mindenki találhat olyan Mannát, mely megfelelő lehet az adott bőrproblémára.

  • Ugyanaz az illat kétféleképpen is lehet vonzó. Én úgy gondolom, hogy a finom illatok, legyenek akár férfiasak vagy nőiesek, a természetből érkeznek. Nézd csak a Manna tusfürdőt rozmaring és borsmenta illattal: praktikus csomagolása és frissítő illata miatt azt is mondhatnám, hogy „férfiaknak való” – de miért tenném? Pontosan e tulajdonságok teszik ideális választássá akár a nők számára is.

  • A többfunkciós Mannák nőknél, férfiaknál is nyerők. Mindenki kedvelheti, értékelheti a többfunkciós kozmetikumokat, amelyekkel több célt szolgálnak egyszerre, például alkalmasak a bőr és a haj tisztítására is. COCO teafaolajos szappanunk például minden ízében univerzális. Arcmosáshoz, tisztálkodáshoz vagy hajmosáshoz egyaránt használható – igazi többfunkciós Manna.

Te megosztottad már valamelyik Mannát a pároddal? Írd meg nekünk!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • a természetes karácsonyi csomagolás 3 alapszabálya - blog

    A természetes karácsonyi csomagolás 3 alapszabálya

    Ahogyan közeledik a karácsony, egyre több kérdés vár válaszra. Mindenkinek megvan az ajándéka? Mit fogok főzni? Mikor melyik rokonunkat látogatjuk meg? És azt kitaláltad már, hogy mibe csomagolsz? Legyél felkészült, tervezd meg előre a natúr csomagolást!

    Megnézem
  • engedj a csábításnak: hív a natúr luxus - blog

    Engedj a csábításnak: hív a natúr luxus

    A luxus az én szótáramban kompromisszumok nélküli kényeztetést jelent. Olyan natúr kozmetikumokkal, amelyek vegyszermentesek, de hatékonyak, és amelyek használata után királynőként ragyoghatsz.

    Megnézem
  • rémisztően finom vegán nasik halloweenre - blog

    Rémisztően finom vegán nasik halloweenre

    Halloween a lehető legjobb alkalom arra, hogy meglóduljon a fantáziád a konyhában (is). Előkerülhet ilyenkor mindenféle vicces és félelmetes jelmez, maszk, dekoráció, na és persze étel is, a gyerekek és felnőttek nagy örömére.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Adrienn
    • 2019-11-12 19:19

    Igen. Az én párom pontosan a tusfürdőért van oda. De már mondta, hogy jövő hónapba ki szeretné próbálni a feketeszenes fogkrémet is ? Néha shea vajjal is be szoktam kenni az arcát mert száraz a bőre. A férfiak is megérdemlik a kényeztetést ;)

    • Adrienn
    • 2019-11-12 19:19
  • avatar
    • Csenge
    • 2019-11-11 11:34

    Már a legelső rendelésemet is úgy állítottam össze, hogy a páromnak is rendeltem egy általa választott szappant, és a két ajándék shea vaj közül is az egyiket megkapta. :) A hétvégi arcápolásnál pedig mindig együtt használjuk az arcmosó szappant és a kékagyagos arcpakolást, amit mindketten nagyon szeretünk! ?

    • Csenge
    • 2019-11-11 11:34

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet