10 dolog, amit érdemes elengedned még 2014-ben

10 dolog, amit érdemes elengedned még 2014-ben

Alig két napunk van hátra ebből az évből, előttünk állnak új kihívások és számos lehetőség arra, hogy terveinket megvalósítsuk. Neked vannak olyan aggodalmaid, korlátozó elképzeléseid, melyeket szívesen leraknál, hogy az új esztendőben már ne gátoljanak az előrehaladásban?

Viszlát 2014 ! Hello 2015!

Már érezni az új év energiáját és lendületét a levegőben, tele vagyok pozitív várakozással és tervekkel, ugyanakkor azt is érzem, hogy mindezt jó lenne megalapozni, és nem tovább vinni azokat a szituációkat, érzéseket, gondolatokat, melyek visszatartanának, gátolnának abban, hogy a következő 12 hónapban – ráadásul a kínai asztrológia szerinti nagyon szerencsés és mozgalmas Kecske évében -rejlő lehetőségeket megélhessem.

Engedjünk el mindent, ami visszahúz, és vegyünk nagy lendületet!

A lelki felkészülés és lendületvétel jegyében, íme egy emlékeztető lista arról a 10 korlátozó elképzelésről, ami az emberek többségét visszatartja attól, hogy kiteljesedjen és boldogan fogadja az élet nyújtotta újabb és újabb lehetőségeket. Az ezen a top listán szereplő - magunkkal és a világgal kapcsolatos - hiedelmek nem szolgálják az érdekünket, ezért ha bármelyiket magadénak érzed, itt a remek alkalom, hogy szembenézz azokkal. Ne vidd át a 2015-ös évre, engedd hát el....

Engedd el........

….......annak gondolatát, hogy nem tartasz ott, ahol tartanod kellene az életedben!

Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: valamennyi eddigi tapasztalásod is kellett ahhoz, hogy azzá válj, aki ma vagy. A tapasztalatok egymásra épülésével rajzolódik életed útja előtted.

…........minden gondolati mintát, amiről érzed, hogy visszatart, hogy fékez, hogy gátol a haladásban!

Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: ugyanannyi energiabefektetéssel sokkal pozitívabb, optimistább élettörténetet is kigondolhatnál, „fantáziálhatnál” magadnak.

….......azt a hiedelmet, hogy a pillanatnyi nehézségeid hosszú távon veled lesznek.

Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: a kudarcok mindig csupán időszakosak, viszont a   tanulságok, melyeket levonunk belőlük, egész életünkben segítenek majd minket.

….......azt az őrjítő kényszert, hogy mindig mindent kitalálj, megfejts, racionalizálj és értelmet kutass az élet eseményei mögött!

Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: a jelenleg látszólag értelmetlen dolgok is egy nap új megvilágításba kerülnek - ha úgy tetszik értelmet nyernek.

….......azt a téves hozzáállást, hogy tévedéseiddel, hibáiddal azonosítod magad.

    Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: nincsenek hibák, csak folyamatos fejlődés és egy életen át tartó növekedés.

    …....... azt a kényszeres hiedelmet, hogy a dolgok nem működnek.

    Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: általában minden sokkal jobb annál, mint azt mi magunk képesek vagyunk látni és értékelni.

    …........a kérdést, hogy MIÉRT történik ez veled?

    Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: az okokat keresni teljesen felesleges időveszteség, inkább a tanulságokat találd meg és menj velük tovább.

    …..........annak feltétlen szükségét, hogy mindennek a kimenetelét kontrolláld.

    Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: mindent megkapsz pont akkor, amikor szükséged van rá.

    ..........annak nyomasztó szükségességét, hogy mindig megfelelj mások szemében.

    Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: ha magabiztos vagy bármely döntéseddel kapcsolatban, semmit nem kell bizonygatnod többé a környezeted előtt.

    ….........azt az önsanyargató gondolatot, hogy számodra már túl késő.

    Mert az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy: az álmaid, vágyaid okkal találnak meg, és igenis van jelentőségük. Szeretnének valahova elvezetni téged, legyen az egy földrajzi hely, egy érzelmi állapot, vagy akár egy élmény, aminek megélésére tudat alatt nagyon is vágysz. Kövesd a szíved, igyekezz minél többet tenni a megvalósulásukért.

    Mindjárt itt az évbúcsúztató. Egy finom tea társaságában forgasd át fejben a fenti lista egyes pontjait, érezni fogod, hogy melyikkel akad dolgod. Lendületben és pozitív megerősítésekben gazdag új évet kívánok Neked!

    Ne feledd, jót kap, aki jót vár.  

     



    Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

    Hozzászólások

    Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

    • avatar
      • Réka
      • 2014-12-30 10:52

      Köszönöm!Ez most igazán jókor jött! :)Boldog Új Évet Nektek!R.

      • Réka
      • 2014-12-30 10:52

    Díjazzuk a hűséged!

    A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

    Tudj meg többet