Természetes összetevők

A Manna filozófiájának alappillére a kompromisszum-mentesség: semmiféle mesterséges összetevőt, illatanyagot, színezéket vagy szintetikus tartósítószert nem használunk a Mannák előállításához.

A Manna natúr kozmetikumok

alapanyagokból, szigorú felügyelet mellett, csak természetes összetevőkből, kézzel készülnek, és 100%-ban vegyszermentesek.

Az alapanyagok beszerzésének elengedhetetlen feltétele a teljes beszállítói hálózat folyamatos ellenőrzése. A Manna beszállítók teljes körét átvilágította a Cruelty Free International, melynek eredményeképp első hazai cégként a Manna elnyerte a megtisztelő „Erőszakmentes Vállalat” címet, ezért minden Mannán megtalálod az ugró nyuszit ábrázoló Leaping Bunny logót.

A Mannák alapanyagainak tisztaságát számos tanúsítvány is bizonyítja, a Mannák közel fele kiérdemelte a rangos európai natúrkozmetikai szervezet, a BDIH Cosmos Organic és Cosmos Natural minősítését.

2018 ősze óta minden Manna vegán, azaz a készítésük során sem használunk állati eredetű összetevőket. A Vegan Society tanúsítványát is egyre több Manna szerzi meg, a csomagoláson és az ismertető oldalon láthatod a nemzetközi szervezet zöld virág logóját, melynek használatához rendkívül szigorú kritériumoknak kell megfelelni.

A Mannák előállításához nem használunk pálmaolajat.

Ne sajnáld bőrödtől a vegyszermentes, csak természetes eredetű alapanyagokból készült, prémium minőségű Manna natúr kozmetikumokat, próbáld ki most a fantasztikus kincseket, hiszen a Manna világa maga az érintetlen természet!