Természetes összetevők

A Manna technológia alapja a kompromisszum mentesség: semmiféle kemikáliát, mesterséges illatanyagot, állagmegőrzőt nem használunk termékeink előállításához. A Manna Natúr Kozmetikumok

alapanyagokból, szigorú felügyelet mellett, csak természetes összetevőkből, kézzel készülnek, és 100%-ban vegyszermentesek.

Az alapanyagok beszerzésének elengedhetetlen feltétele a teljes beszállítói hálózat folyamatos ellenőrzése. Nemrég a Manna beszállítók teljes körét átvilágította a BUAV globális szervezete (Brot Egyesülés az Élveboncolás Eltörlésére) és a Cruelty Free International, melynek eredményeképp első hazai cégként a Manna elnyerte a megtisztelő „Erőszakmentes Vállalat” címet.

A Mannák gyártása során nem használunk sem mesterséges színezéket, sem szintetikus illatanyagokat. Egy-egy Mannán átlagosan kilenc munkatárs dolgozik, mielőtt végleges formát ölt és útnak indul.

A Mannák alapanyagainak tisztaságát számos tanúsítvány is bizonyítja, többek között Ecocert és USDA minősítésű Mannák szerepelnek a termékpalettán.

A felsoroltakon túl azt az egyedülálló döntést is meghoztuk, hogy teljes mértékben elhatárolódunk a  pálmaolaj használatától – a kozmetikai ipar indokolatlanul nagy mértékben használja ezt az alapanyagot, amelynek előállítása ökológiai katasztrófához vezetett.

Ne sajnáld bőrödtől a vegyszermentes, csak természetes alapanyagokból készült, prémium minőségű Manna natúr kozmetikumokat, próbáld ki most a fantasztikus kincseket, hiszen a Manna világa maga az érintetlen természet!