Visszatértek a Manna habkrémek!
visszatértek a manna habkrémek!

Visszatértek a Manna habkrémek!



A hűvös, borongós őszi idővel érkeznek a Manna testápolók királynői. Ha még nem találkoztál velük, ne tétovázz, szerezd meg őket, a csodásan könnyed, habos bőrápolók egyszerűen imádnivalóak!

Az organikus kakaóvajból és szűz kókuszolajból készült Kakaóvajas habkrém olyan, akár egy könnyű és egzotikus fehér csokoládé desszert: egyszerű, mégis tökéletesen kényeztet. Száraz, vízhiányos arcbőröd ápolására is kiválóan alkalmas. Illóolajmentes, így a legérzékenyebb bőrűek számára is tökéletes választás ez a csoki illatú, habos Manna-különlegesség.

A gyümölcs- és virágillatú Mannák rajongóit ezúttal sem hagyjuk cserben, nekik készítjük a sheavajjal, E-vitaminnal és további ápoló növényi olajokkal készítjük a töretlenül közkedvelt habkrémeket:

Habosak, krémesek, könnyen kenhetőek, minden ízükben természetesek és mint minden Manna, a habkrémek is pálmaolajmentesek.

Ne várj tovább, itt az idő, hogy beszerezd új kedvenceidet!

FONTOS: Tartsd távol őket minden sugárzó hőtől: gyertyától, fűtőtesttől, sütőtől, hősugárzótól! A habkrémeket szobahőmérsékleten vagy hűvös kamrában tárold, így a 100%-ban természetes összetevőkből készült, tartósítószer- és állagjavító nélkül készült bőrápoló finomságok tökéletesen habosak és krémesek maradnak.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet