Természetes ránccsökkentő
természetes ránccsökkentő

Természetes ránccsökkentő



Az idő nyomait nem szívesen viseljük bőrünkön, az évek során megszerzett tudás és tapasztalat jó szolgálatot tesz, de mindehhez szeretnénk, ha a ráncok nem csatlakoznának.

Ezeket azonban nem csak káros beavatkozásokkal lehet hatásosan kezelni! :-)

Természetes ránctalanítás

Köztudott, hogy a fiatalkorban elmaradt ápolás bizony megnehezíti a későbbi regenerálást, így mindegy mennyi idős vagy, nagyon fontos, hogy bőröd mindig ápolt és hidratált legyen!

Luxus az arcnak

Hallottál már a Luxus arcelixírről? Ez a Manna Vegan Society minősítéssel rendelkezik és mint minden Mannát, állatkísérletek nélkül fejlesztettük ki neked!

Készülj fel, hogy ezzel az arcelixírrel olyan üde lesz a bőröd, hogy mindenki kíváncsi lesz a titkodra! :-)

Ezzel a Mannával igazi élmény a szépségápolás: nem hagy zsíros érzetet maga után, nagyon könnyen beszívódik, és akár éjszakai arcápoló szérumként is használhatod, sőt, dekoltázsodra is tökéletes!

Hatására csökken a ráncok hossza és mélysége, arcod pedig sokkal feszesebb és rugalmasabb lesz. Szemkörnyék ápolására is kitűnő.

Ezzel a Mannával nagy álom vált valóra.

17 tesztváltozat után jutottam el évek során ehhez a tökéletes, 18. változathoz, hogy a legjobb arcápolót nyújthassam neked! A sárgabarack, gránátalma, csipkebogyó, vörös- és kékáfonya magjából sajtolt olajok mellett sáfrányos szeklice olaj is gazdagítja. Ez a Manna ezek mellett E vitamint, tengeri hínárt, algakivonatot is tartalmaz, illatát pedig az édesen fűszeres római kamilla olaj adja.

Hogy ne csak a beltartalom, hanem a csomagolás is természetes legyen, bájos kis üvegcsébe töltöttük Neked. Praktikus, pipettás kupakja pedig gondoskodik a könnyű és tiszta használatáról.

Ha próbáltad már, írd meg a tapasztalataidat kommentben! :-)

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • készíts házi, gyógynövényes limonádét! - blog

    Készíts házi, gyógynövényes limonádét!

    Ha a szomjúság csillapítása mellett az is fontos számodra, hogy egészéges legyen az, amit iszol, készíts cukormentes, gyógynövényes limonádékat! Megosztom veled a kedvenceimet!

    Megnézem
  • készíts cukormentes házi eperlekvárt! - blog

    Készíts cukormentes házi eperlekvárt!

    Ugye, milyen ellenálhatatlan tud lenni egy szem csodásan illatos eper? Vagy több szem? Kár, hogy az évnek csak egy rövid szakaszában juthatunk hozzá. De ha van egy kis időd, gondoskodhatsz róla, hogy lekvár formájában egész évben elérhető legyen számodra!

    Megnézem
  • ezeket mindenképp tartsd be napozás előtt! - blog

    Ezeket mindenképp tartsd be napozás előtt!

    Hiába vonz a lehetőség, hogy egy nap alatt csokibarnára sülj, nem szabad kapkodnod! Ha ugyanis nem figyelsz oda, egy pár óra alatt nem csak a bőrödet károsíthatod, hanem egy napszúrást is beszerezhetsz, ami azután jó pár napi programodat fogja keresztülhúzni.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet