Szeretettel köszöntünk minden Édesanyát!

szeretettel köszöntünk minden Édesanyát!

Lepd meg őt valami igazán egyedi kedvességgel!

Nagyon jó érzés édesanyának lenni. Amikor reggel odabújnak hozzám, és úgy ébresztenek. Amikor ők főznek teát, szeretgetnek, ha fáradt vagyok. Amikor rajzolnak az oviban vagy kreatívkodnak a suliban. Amikor azt mondják nekem, hogy én vagyok a világon a legszebb teremtés. Ilyenkor elönti a szívemet valami mérhetetlen szeretet, és tudom, hogy az életem csodálatos.

Hálát adok, hogy én is köszönthetem az édesanyámat egy szál virággal, egy köszönettel, hogy életet adott. Ha idén szeretnéd egy igazán személyes, különleges kedvességgel meglepni az Édesanyádat, vagy a nagymamádat akkor készítsd el neki ezt a fantasztikus, illatos bőrápoló olajat.

***Illatos bőrápoló argán- és jojobaolajjal***

Szükséged lesz

  • 3 evőkanál argánolajra
  • 1 evőkanál jojobaolajra
  • 4 csepp geránium illóolajra
  • 2 csepp ylang-ylang illóolajra

Semmi más teendőd nincs, csak keverd össze az olajakat, majd cseppentsd a keverékbe a kétféle illóolajat. Igazán nőies illatú olajat kapsz majd, amit egy sötét színű, szép kis üvegben át is adhatsz az édesanyádnak.

Ez az olaj egy éjszakai bőrtápláló keverék, ami álmatlanság esetén is jó szolgálatot tesz.

Köszöntsd Édesanyádat egy szál virággal és egy szép kis masnival átkötött üvegcsében add át a saját magad által készített illatos olajat. Hidd el, imádni fogja.

Boldog Anyák napját!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • a föld napja a mannánál ii.

    A Föld napja a Mannánál II.

    Újrahasznosítás – ahogy a gyerekek csináljákAz előző bejegyzésben egy igazi Vintage-hölgy alkotásait láthattad. Most egy másik oldalról, teljesen más megközelítésben mutatom meg Neked, hogy hogyan lehet egy-egy Manna csomagolását újrahasznosítani.A csepeli Jupiter Óvoda Kék csoportjának kis óvodásai fantasztikus kreatív ötleteket valósítottak meg az óvónénik segítségével.

    Megnézem
  • a föld napja a mannánál i.

    A Föld napja a Mannánál I.

    Újrahasznosítás ötletesenA Föld napja minden évben április 22-én egy olyan ünnep a számunkra, amikor kicsit talán még jobban odafigyelünk a környezetünkre. Az amúgy is energiatakarékos életünket még inkább takarékra veszem. A Föld napja témakör mindig kinyitja a szemünket az újrahasznosítás irányába is. Ilyenkor mindig világmegváltó ötleteim lesznek, hogy pl. egy farmernadrágból hogyan lehet táska, vagy egy PET palackot mire lehet még használni.

    Megnézem
  • 4 fantasztikus ajándék natúr recept

    4 fantasztikus ajándék natúr recept

    Azt tudjuk, hogy az öregedés egy természetes folyamat, mégis olyan nehéz elfogadni, amikor egy-egy új ránc jelenik meg az arcunkon. Az évek visszafordíthatatlanul múlnak, és ez meglátszik a bőrünkön is. Ha szerencsés vagy, akkor sokáig kitolhatod, hogy az öregedés látható jelei előtűnjenek. Ha azonban a bőröd száraz, érzékeny, akkor valószínűleg hamarabb látszanak meg a kisebb ráncok. Ezek ellen azonban könnyedén felveheted a kesztyűt néhány kis trükkel, natúr összetevőkből készült bőrápolókkal.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet