Mutatom a Manna színpalettát!
mutatom a manna színpalettát!

Mutatom a Manna színpalettát!Izgatottan készültem rá, hogy ezúttal végiggondolom, hányféle színű Manna is létezik. Annyit elárulhatok: elképesztően sokfélék, akarom mondani, sokszínűek a Mannák.

A fehérek, elefántcsontszínűek és törtfehérek.

Vannak olyan Mannák, melyek csupán a nevükben fehérek, ilyen például az Alginit pakolás fehér teával – ami azért is érdekes szín szempontjából, mert a fehér tea sem fehér, hanem sokkal inkább opálos.

Az Elefántcsontszín arctisztító szappan színe, amelyet elefántcsontfehérnek, illetve elefántcsontsárgának is neveznek, az elefántok sárgás színű agyaráról kapta a nevét.

És ha már szóba került az elefánt, talán mondanom sem kell, hogy elkötelezett vegán kozmetikai márkaként irántuk is felelősséget érzünk, többek között ezért is döntöttünk úgy, hogy egyetlen Mannában sem nem használunk pálmaolajat, mivel az olajpálma-ültetvények terjeszkedése az elefántok élőhelyét is veszélyezteti.

Egyes sheavajas Mannák színe (azoké, ahol a sheavaj domináns összetevő) törtfehér, mint mondjuk a COCO sheavajas szappané. Érdekesség, hogy a nyers, finomítatlan sheavaj színe többféle is lehet, egészen világos bézstől a „nyersbőr” színig – állítólag mindez attól is függ, milyen évszakban szüretelték a diót a karitéfáról.

A barack halvány sárgasága.

A sárgabarackmag-őrlemény és a sárgabarackmag-olaj (no meg a sheavaj) együttesen izgalmas sötétsárgára színűre festik ezt a bőrradírozó szappant. A sárgabarack sárgasága azonban csalóka. Az őrleményt tartalmazó szappan sárga, a sárgabarack-olaj és a sheavaj kettőse viszont egy törtfehér vajat eredményez, amelynek mégis van egy kis sárgás fénye.

Rózsaszín az üvegen és a szappanon.

A Luxus arcelixírről többször is elmeséltem már, hogy tizenhét különböző változatot próbáltam ki, mire a tizennyolcadik végre olyan lett, mint amilyennek megálmodtam. Ez a színre is igaz, végül egy buja rózsaszín üvegcsére esett a választásom, melyen virágfüzérek tekeregnek.

Míg az arcelixírnél a „csomagolás” rózsaszínű, van egy valóban rózsaszínű Manna, méghozzá a rózsaszín agyagos krémpakolás aloe vera olajjal, melynek színét az agyag ásványi anyagai adják. Talán meglepő, de ugyanezek az összetevők színezik sötét rózsaszínűre a Tündérkert Szappant – szintén rózsaszín agyagnak köszönhetően.

Zöld szappan a hajra?!

Mindig lenyűgöz, hogy az Egészséges tincsek szappan a zöld agyagtól a zöldnek egy egészen valószerűtlen árnyalatában pompázik. Attól, hogy hajra ajánljuk, sőt, mi több, ez a Manna hivatalos hajápolója, a zöld szappan látványa csak még abszurdabbnak (és szerethetőbbnek) tűnik.

Csokibarna színorgia.

Közeledünk a paletta sötétebb feléhez.

Egy a csokibarna különböző árnyalataiban játszó szappan maga a szertelenség, épp ez jellemzi a Dolce vita szappant, amely főként a barna nádcukortól csokiszínű.

A COCO csokis szappan egy csipetnyi kakaótól lett olyan bolondos. Mivel mindegyik kézzel készül, nincs két egyforma, a kakaópor másképp fest meg minden egyes a szappant.

Ébenfekete, éjfekete, szénfekete.

Bár nem a színe miatt lett a Mannák egyik karakteres alapanyaga, de tény, hogy a szenet (orvosi szenet, illetve szénport) tartalmazó Mannákban a legizgalmasabb az elegáns ébenfekete színük. Találhatsz nálunk éjfekete fogkrémet és arctisztító szappant is, a közös bennük, hogy szokatlan látványukkal szinte vonzanak magukhoz, már csak ezért is ki akarod próbálni őket.

Ha feketeségről van szó, nem feledkezhetünk meg a mákról sem, a kis fekete szemek nem egy Mannát vidám pöttyökkel borítanak be, így az Aloe vera – citromfű szappant is.

Melyik a te színed, melyik a te Mannád?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

  • avatar

    Tündérek! A legutóbbi krémdeok, melyek kissebb kiszerelésben voltak golyós deoval együtt lehetett rendelni, na szóval a krémdeok részemről egy kicsit keményebb mint elődei és nehezebben lehet használni.Illata nagyon nagyon jó maradok hűséges fogyasztó Rajnáné

    • Istvánné
    • 2020-01-14 13:20

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet