Mutatom a Manna színpalettát!
mutatom a manna színpalettát!

Mutatom a Manna színpalettát!



Izgatottan készültem rá, hogy ezúttal végiggondolom, hányféle színű Manna is létezik. Annyit elárulhatok: elképesztően sokfélék, akarom mondani, sokszínűek a Mannák.

A fehérek, elefántcsontszínűek és törtfehérek.

Vannak olyan Mannák, melyek csupán a nevükben fehérek, ilyen például az Alginit pakolás fehér teával – ami azért is érdekes szín szempontjából, mert a fehér tea sem fehér, hanem sokkal inkább opálos.

Az Elefántcsontszín arctisztító szappan színe, amelyet elefántcsontfehérnek, illetve elefántcsontsárgának is neveznek, az elefántok sárgás színű agyaráról kapta a nevét.

Egyes sheavajas Mannák színe (azoké, ahol a sheavaj domináns összetevő) törtfehér, mint mondjuk a COCO sheavajas szappané. Érdekesség, hogy a nyers, finomítatlan sheavaj színe többféle is lehet, egészen világos bézstől a „nyersbőr” színig – állítólag mindez attól is függ, milyen évszakban szüretelték a diót a karitéfáról.

A barack halvány sárgasága.

A sárgabarackmag-őrlemény és a sárgabarackmag-olaj (no meg a sheavaj) együttesen izgalmas sötétsárgára színűre festik ezt a bőrradírozó szappant. A sárgabarack sárgasága azonban csalóka. Az őrleményt tartalmazó szappan sárga, a sárgabarack-olaj és a sheavaj kettőse viszont egy törtfehér vajat eredményez, amelynek mégis van egy kis sárgás fénye.

Rózsaszín az üvegen és a szappanon.

A Luxus arcelixírről többször is elmeséltem már, hogy tizenhét különböző változatot próbáltam ki, mire a tizennyolcadik végre olyan lett, mint amilyennek megálmodtam. Ez a színre is igaz, végül egy buja rózsaszín üvegcsére esett a választásom, melyen virágfüzérek tekeregnek.

Míg az arcelixírnél a „csomagolás” rózsaszínű, van egy valóban rózsaszínű Manna, méghozzá a rózsaszín agyagos krémpakolás aloe vera olajjal, melynek színét az agyag ásványi anyagai adják. Talán meglepő, de ugyanezek az összetevők színezik sötét rózsaszínűre a Tündérkert Szappant – szintén rózsaszín agyagnak köszönhetően.

Zöld szappan a hajra?!

Mindig lenyűgöz, hogy az Egészséges tincsek szappan a zöld agyagtól a zöldnek egy egészen valószerűtlen árnyalatában pompázik. Attól, hogy hajra ajánljuk, sőt, mi több, ez a Manna hivatalos hajápolója, a zöld szappan látványa csak még abszurdabbnak (és szerethetőbbnek) tűnik.

Csokibarna színorgia.

Közeledünk a paletta sötétebb feléhez.

Egy a csokibarna különböző árnyalataiban játszó szappan maga a szertelenség, épp ez jellemzi a Dolce vita szappant, amely főként a barna nádcukortól csokiszínű.

A COCO csokis szappan egy csipetnyi kakaótól lett olyan bolondos. Mivel mindegyik kézzel készül, nincs két egyforma, a kakaópor másképp fest meg minden egyes a szappant.

Ébenfekete, éjfekete, szénfekete.

Bár nem a színe miatt lett a Mannák egyik karakteres alapanyaga, de tény, hogy a szenet (orvosi szenet, illetve szénport) tartalmazó Mannákban a legizgalmasabb az elegáns ébenfekete színük. Találhatsz nálunk éjfekete fogkrémet és arctisztító szappant is, a közös bennük, hogy szokatlan látványukkal szinte vonzanak magukhoz, már csak ezért is ki akarod próbálni őket.

Ha feketeségről van szó, nem feledkezhetünk meg a mákról sem, a kis fekete szemek nem egy Mannát vidám pöttyökkel borítanak be, így az Aloe vera – citromfű szappant is.

Melyik a te színed, melyik a te Mannád?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Istvánné
    • 2020-01-14 13:20

    Tündérek! A legutóbbi krémdeok, melyek kissebb kiszerelésben voltak golyós deoval együtt lehetett rendelni, na szóval a krémdeok részemről egy kicsit keményebb mint elődei és nehezebben lehet használni.Illata nagyon nagyon jó maradok hűséges fogyasztó Rajnáné

    • Istvánné
    • 2020-01-14 13:20

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet