Mi már csomagolunk – és Te?
mi már csomagolunk – és te?

Mi már csomagolunk – és Te?



Talán korainak tűnhet, hogy még alig hullanak a falevelek, és már a karácsonyra készülünk, de megtanultam, hogy nem szerencsés bármit is az utolsó percre hagyni.

Szeretném, ha Te is minél előbb hátradőlhetnél, és nem kellene az utolsó percekig halogatnod a karácsonyi bevásárlást – ugye, mennyivel könnyebben menne minden?

Kitaláltam valamit, amivel mindketten jól járunk, érdekel mi az?

Ezzel mindketten nyerünk: Te pénzt takaríthatsz meg, én pedig időt, amivel most még jól állok, de ahogy közeledik a karácsony, úgy lesz minden perc egyre értékesebb kincs számomra.

Azért, hogy ne kelljen sokáig gondolkodnod, mivel leped majd meg a szeretteidet, már elkezdtem összeállítani Számodra néhány olyan díszdobozos, vadiúj csomagkülönlegességet, amik garantáltan óriási sikert aratnak a fa alatt!

Hamarosan minden apró részlet kiderül, annyit elárulhatok, hogy nagyon jól jársz, ha  az elsők között fedezd fel a Manna 5 új karácsonyi csomagkülönlegességét, és a vadonatúj, a Manna történetében példátlan egzotikus karácsonyi vajat.

Hétfőig minden részlet kiderül, addig is jó pihenést hétvégére, és figyeld a Facebook üzenőfalunkat!   



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet