A tél Manna-sztárjai: a habkrémek
a tél manna-sztárjai: a habkrémek

A tél Manna-sztárjai: a habkrémek



A Mannánál minden évben izgatott várakozás előz meg egy nagy eseményt: a habkrémek felébredését „nyári álmukból”. ? Szeretnék Neked egy kicsit mesélni ezekről a krémes-habos csodákról.

A sheavajat mint kiváló bőrápoló krémet már a kezdetekkor felfedeztem. Ha ismered a Mannák világát, bizonyára kipróbáltad már különféle illóolajokkal megbolondított illatos sheavajainkat is.

Azonban valami olyasmire vágytam, ami még exkluzívabb élményt nyújt, még lágyabban és gyengédebben ápolja a bőrt, és használata igazi élményt nyújtva beépülhet az esti szépségápolási rituáléba. Így születtek meg a habkrémek.

Különlegességüket az adja, hogy többféle értékes, tápláló olaj találkozásából származnak, melyeket kellemes, habkönnyű krémmé dolgozunk össze. Finom, lágy állagukból fakad érzékenységük is: nem szeretik a túl magas hőmérsékletet, összeesnek, elvesztik krémes állagukat. Ezért tavasszal pihenőre térnek (illetve előszeretettel vészelik át a forró nyári hónapokat a Manna-rajongók hűtőszekrényében ?).

Kik is ezek az érzékeny, illatos csodák?

Kezdjük az egyik nagy kedvenccel, a kakaóvajas-kókuszolajos habkrémmel. Száraz bőrű vásárlóink nagy kedvence ő. Kizárólag kakaóvajból és kókuszolajból áll, valamint E-vitaminnal dúsítottuk, így gazdag ápolást nyújt bőrödnek. Az illata mint egy finom kókuszos sütié, ezért jobb, ha „gyerekbiztos” helyen tartod, mert a kicsik bizony könnyen kísértésbe eshetnek és megkóstolhatják. ? Arra is készülj fel, hogy a partnered érdeklődését is felkeltheti ez a testápoló, hiszen hidegben a férfiak bőre is könnyebben kiszárad – na meg tudjuk, hogy a csokis-kókuszos finomságok őket sem hagyják hidegen. ?

Az édes virágillatok kedvelői rajonganak a rózsaillatú habkrémért, melyet a damaszkuszi rózsa illóolaja tesz ellenállhatatlanná. Igazi nőies illat, mely varázsos, romantikus hangulatot teremt. Érdemes este bekenni vele a bőrödet, hogy az édes virágillat gyönyörű nyári emlékeket idézzen fel és varázsos álmokat hozzon.

A citromfű és ylang-ylang illatú habkrém izgalmas illatkompozícióval csábít. Az ylang-ylang illatát nagyon szeretem, több Mannában is találkozhatsz vele – ízig-vérig nőies, könnyed, édes virágillat. A citromfű illóolaj könnyű, citrusos, felpezsdítő illatával egészen különleges illatelegyet alkot. A pikáns, érdekes illatkombinációk kedvelőinek polcán ott a helye. ?

Szerettem volna valami igazi télies, karácsonyi hangulatot idéző habkrémet is alkotni. Így esett a választásom a narancsra, ami a kedélyes téli esték elmaradhatatlan illatát adja. Az érzékeket pedig mi más pezsdíthetné fel jobban, mint a szegfűszeg illata? Az eredmény mindannyiunkat lenyűgözött: narancsos-szegfűszeges habkrémünk körül az fűszeres-édes karácsonyi sütemények illata lebeg.

Felkeltettem kíváncsiságodat, szívesen megismerkednél e varázsos négyes minden tagjával? ? Ha már ismered és szereted őket, van egy extra tippem: lepd meg velük barátaidat, szeretteidet! Egy ilyen illatos, kényeztető ajándéknak garantáltan örül mindenki!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • Így kerüld el az őszi betegségeket - blog

    Így kerüld el az őszi betegségeket

    Az őszi időszakban az egyik legfontosabb dolog, amit az egészséged érdekében tehetsz, az nem más, mint az immunerősítés. Ez egy izgalmas és egyben élvezetes dolog, aminek az eredményeként a szervezeted hihetetlenül erős és ellenálló lesz a betegségekkel szemben.

    Megnézem
  • gyógyteát minden bajra! - blog

    Gyógyteát minden bajra!

    Amikor beüt a fájdalom, ne a gyógyszeres doboz után nyúlj, fantasztikus gyógyteák széles választéka vár, melyek kíméletesen és természetesen segíthetnek a panaszok enyhítésében.

    Megnézem
  • készíts natúr lélekmelengető illatosítót! - blog

    Készíts natúr lélekmelengető illatosítót!

    Az ősz beköszöntével ugye neked is szükséged van valami lélekmerengetőre?:-) Megmutatom, hogyan készíthetsz finom, illatos, szemetgyönyörködtető és lélekmelengető potpourrit, könnyen és egyszerűen, mely tökéletes választás, ha natúr illatosítót keresel otthonodba.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Györgyi
    • 2021-12-29 17:31

    Szuper. :-)

    • Györgyi
    • 2021-12-29 17:31

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet